TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕП може да го укине имунитетот на двајца европратеници поврзани со случајот „Катаргејт”

А1 On - 31.01.2023

Европскиот парламент се очекува во четврток да гласа за барањето на белгиските власти за укинување на имунитетот на европратениците Марк Тарабела (Белгија) и Андреа Коцолино (Италија), кои наводно се поврзани со случајот што стана познат како ...

Европскиот парламент го укина имунитетот на двајца пратеници

Кумановски м. - 31.01.2023

Комисијата за правни прашања на Европскиот парламент (ЕП) утрово едногласно гласаше за одземање на имунитетот на Марк Тарабела и Андреа Коколин. Манон Обри, пратеник од Франција, член на групата Левица и известувач за ова досие за имунитет, рече ...

ЕП в четврток може да го укине имунитетот на двајца европратеници поврзани со случајот „Катаргејт”

24Инфо - 31.01.2023

Европскиот парламент се очекува во четврток да гласа за барањето на белгиските власти за укинување на имунитетот на европратениците Марк Тарабела (Белгија) и Андреа Коцолино (Италија), кои наводно се поврзани со случајот што стана познат како ...

ЕП в четврток може да го укине имунитетот на двајца европратеници поврзани со случајот „Катаргејт”

Нова ТВ - 31.01.2023

Европскиот парламент се очекува во четврток да гласа за барањето на белгиските власти за укинување на имунитетот на европратениците Марк Тарабела (Белгија) и Андреа Коцолино (Италија), кои наводно се поврзани со случајот што стана познат како ...

ЕП в четврток може да го укине имунитетот на двајца европратеници поврзани со случајот „Катаргејт”

Опсервер - 31.01.2023

Европскиот парламент се очекува во четврток да гласа за барањето на белгиските власти за укинување на имунитетот на европратениците Марк Тарабела (Белгија) и Андреа Коцолино (Италија), кои наводно се поврзани со случајот што стана познат како ...

„Катаргејт”: ЕП може да го укине имунитетот на двајца европратеници

Независен - 31.01.2023

Белгија– Европскиот парламент се очекува во четврток да гласа за барањето на белгиските власти за укинување на имунитетот на европратениците Марк Тарабела (Белгија) и Андреа Коцолино (Италија), кои наводно се поврзани со случајот што стана познат ...

ЕП вo четврток може да го укине имунитетот на двајца европратеници поврзани со случајот „Катаргејт”

Либертас - 31.01.2023

Европскиот парламент се очекува во четврток да гласа за барањето на белгиските власти за укинување на имунитетот на европратениците Марк Тарабела (Белгија) и Андреа Коцолино (Италија), кои наводно се поврзани со случајот што стана познат како ...

ЕП в четврток може да го укине имунитетот на двајца европратеници поврзани со случајот „Катаргејт”

Вечер Прес - 31.01.2023

Европскиот парламент се очекува во четврток да гласа за барањето на белгиските власти за укинување на имунитетот на европратениците Марк Тарабела (Белгија) и Андреа Коцолино (Италија), кои наводно се поврзани со случајот што стана познат како ...

ЕП в четврток може да го укине имунитетот на двајца европратеници поврзани со случајот „Катаргејт”

Frontline - 31.01.2023

Европскиот парламент се очекува во четврток да гласа за барањето на белгиските власти за укинување на имунитетот на европратениците Марк Тарабела (Белгија) и Андреа Коцолино (Италија), кои наводно се поврзани со случајот што стана познат како ...

Поради аферата „Катаргејт“, ЕП им го одзема имунитетот на пратениците

Локално - 31.01.2023

Комисијата за правни прашања на Европскиот парламент (ЕП) утрово едногласно гласаше за одземање на имунитетот на Марк Тарабела и Андреа Коцолино. Манон Обри, пратеник од Франција, член на групата Левица и известувач за ова досие за имунитет, рече ...

ЕП в четврток може да го укине имунитетот на двајца европратеници поврзани со случајот „Катаргејт”

MakPress - 31.01.2023

Европскиот парламент се очекува во четврток да гласа за барањето на белгиските власти за укинување на имунитетот на европратениците Марк Тарабела (Белгија) и Андреа Коцолино (Италија), кои наводно се поврзани со случајот што стана познат како ...