TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Гази Баба и градот Скопје со заедничка акција ја чистеа парк шумата Гази Баба

MTM - 24.03.2019

Општина Гази Баба и градот Скопје, заедно со комуналното претпријатие ЈКП Гази Баба и ЈП Паркови и зеленило, со поддршка на Акцијаши – Скопје организираа голема еко акција за чистење на парк шумата Гази Баба.

Еко-акција за чистење на парк шумата Гази Баба

MakPress - 23.03.2019

Во Еко-акција, организираа Општина Гази Баба и град Скопје, заедно со ЈКП „Гази Баба“ и ЈП „Паркови и зеленило“, со поддршка на „Акцијаши“ – Скопје, денеска беа исчистени пристапните патеки и неколку критични локации во парк шумата „Гази Баба“.

Во рамки на акцијата за чистење на парк шумата Гази Баба се уредува и парк за домашни миленици

Скопје инфо - 23.03.2019

Градоначалникот Шилегов, Градоначалникот на општина Гази Баба, Борче Георгиевски и директорот на ЈП „Паркови и зеленило“, Ардијан Муча, денеска присуствуваа на големата пролетна акција за чистење на парк-шумата Гази Баба.

Акција за чистење на прк-шумата Гази Баба

Република - 23.03.2019

Градоначалникот на општината Гази Баба Борис Георгиевски, Јавното комунално претпријатие „Гази Баба” и ЈП Комунална хигиена, во придружба на студенти од факултетите кои се на територија на општината организираат акција за чистење на парк-шимата Гази ...

Акција за чистење на Парк-шумата Гази Баба

Опсервер - 23.03.2019

Акција за чистење на Парк-шумата Гази Баба ќе се реализира денеска во истоимената општина. Акцијата е во организација на градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски заедно со Јавното комунално претпријатие „Гази Баба“ и ЈП Комунална ...

Еко-акција за чистење на парк шумата Гази Баба

Канал5 - 23.03.2019

Во Еко-акција, организираа Општина Гази Баба и град Скопје, заедно со ЈКП „Гази Баба" и ЈП „Паркови и зеленило", со поддршка на „Акцијаши" – Скопје, денеска беа исчистени пристапните патеки и неколку критични локации во парк шумата „Гази Од ...

Акција за чистење на Парк-шумата Гази Баба

Локално - 23.03.2019

Акција за чистење на Парк-шумата Гази Баба ќе се реализира денеска во истоимената општина. Акцијата е во организација на градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски заедно со Јавното комунално претпријатие „Гази Баба“ и ЈП Комунална ...

Акција за чистење на Парк-шумата Гази Баба

А1 On - 23.03.2019

Акција за чистење на Парк-шумата Гази Баба ќе се реализира денеска во истоимената општина. Акцијата е во организација на градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски заедно со Јавното комунално претпријатие „Гази Баба“ и ЈП Комунална ...

Акција за чистење на Парк-шумата Гази Баба

Сител - 23.03.2019

Акција за чистење на Парк-шумата Гази Баба ќе се реализира денеска во истоимената општина. Акцијата е во организација на градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски заедно со Јавното комунално претпријатие „Гази Баба“ и ЈП Комунална ...

Акција за чистење на Парк-шумата Гази Баба

ММС - 23.03.2019

Акција за чистење на Парк-шумата Гази Баба ќе се реализира денеска во истоимената општина. Акцијата е во организација на градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски заедно со Јавното комунално претпријатие „Гази Баба“ и ЈП Комунална ...

Акција за чистење на Парк-шумата Гази Баба

Канал5 - 23.03.2019

Акција за чистење на Парк-шумата Гази Баба ќе се реализира денеска во истоимената општина. Акцијата е во организација на градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски заедно со Јавното комунално претпријатие „Гази Баба" и ЈП Комунална ...

Акција за чистење на Парк-шумата Гази Баба

Скопје1 - 23.03.2019

Акција за чистење на Парк-шумата Гази Баба ќе се реализира денеска во истоимената општина. Акцијата е во организација на градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски заедно со Јавното комунално претпријатие „Гази Баба“ и ЈП Комунална ...

Акција за чистење на Парк-шумата Гази Баба

Скопје инфо - 23.03.2019

Акција за чистење на Парк-шумата Гази Баба ќе се реализира денеска во истоимената општина. Акцијата е во организација на градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски заедно со Јавното комунално претпријатие „Гази Баба“ и ЈП Комунална ...

Акција за чистење на Парк-шумата Гази Баба

Вечер - 23.03.2019

Акција за чистење на Парк-шумата Гази Баба ќе се реализира денеска во истоимената општина. Акцијата е во организација на градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски заедно со Јавното комунално претпријатие „Гази Баба“ и ЈП Комунална ...

Акција за чистење на Парк-шумата Гази Баба

Либертас - 23.03.2019

Акцијата е во организација на градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски заедно со Јавното комунално претпријатие „Гази Баба“ и ЈП Комунална хигиена, како и со студентите од факултетите кои се на територија на ...

Акција за чистење на Парк-шумата Гази Баба

MakPress - 23.03.2019

Акција за чистење на Парк-шумата Гази Баба ќе се реализира денеска во истоимената општина. Акцијата е во организација на градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски заедно со Јавното комунално претпријатие „Гази Баба“ и ЈП Комунална ...