TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МВР: 393 санкции за неносење маска

Локално - 18.04.2021

Од 20.00 часот (17.04.2021) до 05.00 часот (18.04.2021) констатирано е дека 22 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие (17/18.04.2021) пак, на територијата на Република Северна Македонија, за мерката за носење ...

22 прекршувања на забраната за движење

Сител - 18.04.2021

Од 23.00 часот (05.05.2021) до 05.00 часот (06.05.2021) констатирано е дека 22 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие (05/06.05.2021) пак, на територијата на Република Македонија, за мерката за носење лична ...

22 прекршувања на забраната за движење, 393 санкции за неносење маска

Слободен Печат - 18.04.2021

Од 20.00 часот (17.4.2021) до 5.00 часот (18.04.2021) констатирано е дека 22 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие (17/18.4.2021) пак, на територијата на Република Северна Македонија, за мерката за носење лична ...

22 прекршувања на забраната за движење, 393 санкции за неносење маска

ТВ21 - 18.04.2021

Од 20.00 часот (17.04.2021) до 05.00 часот (18.04.2021) констатирано е дека 22 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие (17/18.04.2021) пак, на територијата на Република Северна Македонија, за мерката за носење ...

22 прекршувања на забраната за движење, 393 санкции за неносење маска

Скопје инфо - 18.04.2021

Од 20.00 часот (17.04.2021) до 05.00 часот (18.04.2021) констатирано е дека 22 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие (17/18.04.2021) пак, на територијата на Република Северна Македонија, за мерката за носење ...

МВР: Казни за 22 лица за прекршување на полицискиот час и 393 за неносење маска

Денешен - 18.04.2021

Од 20.00 часот (17.04.2021) до 05.00 часот (18.04.2021) констатирано е дека 22 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие, пак, на територијата на Република Македонија, за мерката за носење лична заштита на лице, ...

Дваесет и две прекршувања на забраната за движење, 393 санкции за неносење маска

24Инфо - 18.04.2021

Од 20.00 часот (17.04.2021) до 05.00 часот (18.04.2021) констатирано е дека 22 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие, пак, на територијата на Република Северна Македонија, за мерката за носење лична заштита на ...

22 прекршувања на забраната за движење, 393 санкции за неносење маска

Точка - 18.04.2021

Од 20.00 часот (17.04.2021) до 05.00 часот (18.04.2021) констатирано е дека 22 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие (17/18.04.2021) пак, на територијата на Република Северна Македонија, за мерката за носење ...

Дваесет и две прекршувања на забраната за движење, 393 санкции за неносење маска

Канал5 - 18.04.2021

Од 20.00 часот (17.04.2021) до 05.00 часот (18.04.2021) констатирано е дека 22 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие, пак, на територијата на Република Македонија, за мерката за носење лична заштита на лице, ...

Дваесет и две прекршувања на забраната за движење, 393 санкции за неносење маска

Опсервер - 18.04.2021

– Од 20.00 часот (17.04.2021) до 05.00 часот (18.04.2021) констатирано е дека 22 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие, пак, на територијата на Република Северна Македонија, за мерката за носење лична заштита ...

Дваесет и две прекршувања на забраната за движење, 393 санкции за неносење маска

Алсат-М - 18.04.2021

Од 20.00 часот синоќа до 05.00 часот изутринава констатирано е дека 22 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие, пак, за мерката за носење лична заштита на лице, во земјава регистрирани се 393 прекршоци.

Дваесет и двајца казнети за движење во време на полициски час

Lider - 18.04.2021

Регистрирани се и 393 прекршоци за неносење лична заштита на лице. Од 20.00 часот (17.04.2021) до 05.00 часот (18.04.2021) констатирано е дека 22 лица не ја почитувале забраната за движење.

22 прекршувања на забраната за движење, 393 санкции за неносење маска

MakPress - 18.04.2021

Од 20.00 часот (17.04.2021) до 05.00 часот (18.04.2021) констатирано е дека 22 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие (17/18.04.2021) пак, на територијата на Република Македонија, за мерката за носење лична ...

22 прекршувања на забраната за движење, 393 санкции за неносење маска

Скопско Ехо - 18.04.2021

Од 20.00 часот (17.04.2021) до 05.00 часот (18.04.2021) констатирано е дека 22 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие (17/18.04.2021) пак, на територијата на Република Северна Македонија, за мерката за носење ...

22 лица го прекршиле полицискиот час, 393 казни за неносење маска

еМагазин - 18.04.2021

Од 20.00 часот (17.04.2021) до 05.00 часот (18.04.2021) констатирано е дека 22 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие, пак, на територијата на Македонија, за мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани ...

Дваесет и две прекршувања на забраната за движење, 393 санкции за неносење маска

Либертас - 18.04.2021

– Од 20.00 часот (17.04.2021) до 05.00 часот (18.04.2021) констатирано е дека 22 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие, пак, на територијата на Република Северна Македонија, за мерката за носење лична заштита ...

30 граѓани фатени надвор за време на полицискиот час

Press24 - 17.04.2021

Од 20.00 часот до 05.00 часот констатирано е дека 30 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие, пак, на територијата на Република Македонија, за мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 494 ...

Триесет прекршувања на забраната за движење, 494 санкции за неносење маска

Канал5 - 17.04.2021

Од 20.00 часот (16.04.2021) до 05.00 часот (17.04.2021) констатирано е дека 30 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие, пак, на територијата на Република Македонија, за мерката за носење лична заштита на лице, ...

МВР: Казни за 30 лица што го прекршиле полицискиот час и 494 за неносење маска

Денешен - 17.04.2021

Од 20.00 часот (16.04.2021) до 05.00 часот (17.04.2021) констатирано е дека 30 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие, пак, на територијата на Република Македонија, за мерката за носење лична заштита на лице, ...

Триесет прекршувања на забраната за движење

Frontline - 17.04.2021

Од 20.00 часот (16.04.2021) до 05.00 часот (17.04.2021) констатирано е дека 30 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие, пак, на територијата на Република Северна Македонија, за мерката за носење лична заштита на ...

500 граѓани не носеле маски, 30 лица фатени за време на полициски час

Lider - 17.04.2021

Од 20.00 часот (16.04.2021) до 05.00 часот (17.04.2021) констатирано е дека 30 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие, пак, на територијата на Република Македонија, за мерката за носење лична заштита на лице, ...

Забраната за движење не ја почитувале 30 граѓани, 494 санкции за неносење маска

Фокус - 17.04.2021

Од 20.00 часот (16.04.2021) до 05.00 часот (17.04.2021) констатирано е дека 30 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие, пак, на територијата на Република Северна Македонија, за мерката за носење лична заштита на ...

Триесет прекршувања на забраната за движење, 494 санкции за неносење маска

Вечер Прес - 17.04.2021

Од 20.00 часот (16.04.2021) до 05.00 часот (17.04.2021) констатирано е дека 30 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие, пак, на територијата на Република Северна Македонија, за мерката за носење лична заштита на ...

Не почитувале полициски час 30 лица, 494 не носеле маска

Expres - 17.04.2021

Во текот на изминатото деноноќие, на територијата на Република Македонија, за мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 494 прекршоци. Од синоќа од 20 до 05 часот утринава 30 лица не почитувале 30 лица.

30 прекршувања на забраната за движење, 494 санкции за неносење маска

MakPress - 17.04.2021

Од 20.00 часот (16.04.2021) до 05.00 часот (17.04.2021) констатирано е дека 30 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие (16/17.04.2021) пак, на територијата на Република Македонија, за мерката за носење лична ...

13 лица не го почитувале полицискиот час, 494 казни за неносење маска

еМагазин - 17.04.2021

Од 20.00 часот (16.04.2021) до 05.00 часот (17.04.2021) констатирано е дека 30 лица не ја почитувале забраната за движење. Во текот на изминатото деноноќие, пак, на територијата на Македонија, за мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани ...

30 прекршувања на забраната за движење, 494 санкции за неносење маска

4NEWS - 17.04.2021

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата и сите заеднички да придонесеме за спречување на ширењето на Ковид-19. Од 20.00 часот (16.04.2021) до 05.00 часот (17.04.2021) ...