TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

24 анализа - Како во ваква ситуацијата власта планира да стигне до 80 гласа за промена на Уставот?

24 Вести - 23.09.2022

Собранието центар на политичкиот свет. Опозиционерите со "тешка артилерија" и блокади откако собранискиот спикер ја отфрли иницијативата за референдум. Како ќе функционира законодавниот дом ? Ќе успее ли власта која многу често кубури и со кворум да ...

Биљали Зендели за ТВ 24: ДУИ нема да поддржи ништо што е спротивно на Охридскиот рамковен договор, Преспанскиот договор ...

24 Вести - 22.09.2022

Арта Биљали Зендели од ДУИ во емисијата 24 анализа рече дека Џафери во одбивањето за референдум ја почитуваше процедурата и треба да ја оцени исправноста како што прошишува Уставот и Деловникот.

Биљали Зендели: ДУИ нема да поддржи ништо што е спротивно на Охридскиот рамковен договор, Преспанскиот договор и ...

Press24 - 22.09.2022

Арта Биљали Зендели од ДУИ во емисијата 24 анализа рече дека Џафери во одбивањето за референдум ја почитуваше процедурата и треба да ја оцени исправноста како што прошишува Уставот и Деловникот.

Биљали Зендели: ДУИ нема да поддржи ништо што е спротивно на Охридскиот рамковен договор, Преспанскиот договор и ...

Либертас - 22.09.2022

Арта Биљали Зендели од ДУИ во емисијата 24 анализа рече дека Џафери во одбивањето за референдум ја почитуваше процедурата и треба да ја оцени исправноста како што прошишува Уставот и Деловникот.

Биљали Зендели: ДУИ нема да поддржи ништо што е спротивно на Охридскиот рамковен договор, Преспанскиот договор и ...

24Инфо - 22.09.2022

Арта Биљали Зендели од ДУИ во емисијата 24 анализа рече дека Џафери во одбивањето за референдум ја почитуваше процедурата и треба да ја оцени исправноста како што прошишува Уставот и Деловникот.

Зендели за референдумот: Џафери ја почитуваше процедурата

Локално - 23.09.2022

Арта Биљали Зендели од ДУИ во емисијата 24 анализа рече дека Џафери во одбивањето за референдум ја почитуваше процедурата и треба да ја оцени исправноста како што прошишува Уставот и Деловникот.