TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Избегнувајте ги овие улици во скопје – фото

Скопје24 - 13.03.2018

Поради сообраќајна несреќа на улица Јордан Мијалков во близина на раскрсницата кај подвожњакот, сообраќајот се одвива отежнато, при што ве советуваме за смиреност при возењето и избегнувате на истата. Засега не е познато за што точно станува збор.

Избегнувајте ги овие улици: Сообраќајот се одвива отежнато (галерија)

Република - 13.03.2018

Поради сообраќајна несреќа на улица Јордан Мијалков во близина на раскрсницата кај подвозникот, сообраќајот се одвива отежнато, при што ве советуваме за смиреност при возењето и избегнувате на истата. Засега не е познато за што точно станува збор.