TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ѓукановиќ: Време е за нови избори

МКД - 25.09.2022

Претседателот на Црна Гора и лидер на Демократската партија на социјалистите (ДПС) Мило Ѓукановиќ смета дека е време за нови избори и Црна Гора „да добие политички одговорна, компетентна влада“.

Ѓукановиќ: Време е Демократската партија на социјалистите да се врати на власт

Макфакс - 25.09.2022

Претседателот на Црна Гора и лидер на Демократската партија на социјалистите (ДПС) – Мило Ѓукановиќ, смета дека е време за нови избори и дека Црна Гора „доби политички одговорна, компетентна влада“.

Мнозинството црногорски пратеници бараат разрешување на Ѓукановиќ

Zoom - 25.09.2022

Мнозинството пратеници во парламентот на Црна Гора потпишаа предлог за покренување постапка за утврдување дали претседателот на Црна Гора, Мило Ѓукановиќ, го прекршил Уставот. Меѓутоа, крајната одлука би требало да ја донесе Уставниот суд кој, како ...

Ѓукановиќ: Време е за нови избори, за одговорна влада

Локално - 25.09.2022

Претседателот на Црна Гора и лидер на Демократската партија на социјалистите (ДПС) Мило Ѓукановиќ смета дека е време за нови избори и дека Црна Гора „доби политички одговорна, компетентна влада“.

Ѓукановиќ: Време е за нови избори, за одговорна влада

Република - 25.09.2022

Претседателот на Црна Гора и лидер на Демократската партија на социјалистите (ДПС) Мило Ѓукановиќ смета дека е време за нови избори и дека Црна Гора „доби политички одговорна, компетентна влада“.

Ѓукановиќ не попушта за мандатот – вели дека е време за нови избори, за неговата партија да се врати на власт

Слободен Печат - 25.09.2022

Претседателот на Црна Гора и лидер на Демократската партија на социјалистите (ДПС) Мило Ѓукановиќ смета дека е време за нови избори за Црна Гора „да добие политички одговорна, компетентна влада“.

Ѓукановиќ: Време е Демократската партија на социјалистите да се врати на власт

MTM - 25.09.2022

Претседателот на Црна Гора и лидер на Демократската партија на социјалистите (ДПС) – Мило Ѓукановиќ, смета дека е време за нови избори и дека Црна Гора „доби политички одговорна, компетентна влада“.

Ѓукановиќ: Време е да се вратиме на власт

Фокус - 25.09.2022

Претседателот на Црна Гора и лидер на Демократската партија на социјалистите (ДПС), Мило Ѓукановиќ, смета дека е време за нови избори. Ѓукановиќ во Плевља, говорејќи на церемонијата на Младинскиот совет на ДПС, рече дека оваа влада ќе продолжи да ја ...

Ѓукановиќ: Време е Демократската партија на социјалистите да се врати на власт

Centar - 26.09.2022

Претседателот на Црна Гора и лидер на Демократската партија на социјалистите (ДПС) – Мило Ѓукановиќ, смета дека е време за нови избори и дека Црна Гора „доби политички одговорна, компетентна влада“.