TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пристигнува новиот Moto G7, еве што може да очекуваме

Точка - 11.02.2019

Новата генерација на паметниот телефон на Motorola пристигнува наскоро и според првичните информации, ќе се продава по пристапна цена. Moto G7 пристигнува со подобрени компоненти и дизајн, како и некои детали кои стануваат се поретки, посебно во таа ...

Концепт видео покажува како би можел да изгледа Moto RAZR 2019 (ВИДЕО)

USB - 11.02.2019

Оживувањето на Moto RAZR брендот, во ново руво, е многу популарна тема во последно време. Шематскиот приказ за тоа како хипотетички би можел да изгледа Moto RAZR 2019 се појави минатиот месец, по што се појавија и рендери базирани на скиците.

Motorola ја претстави новата G7 серија составена од 4 смартфони

Smartportal - 11.02.2019

Motorola, поточно Lenovo, ги претстави уредите од нивната најнова G7 серија на мобилни, составена од 4 посебни уреди. Сите уреди се од пониската или од средната класа и како што е стандардно веќе со овие категории на уреди, нудат одлични ...