TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шведскиот производител на камиони планира да скрати илјадници работни места

Слободен Печат - 01.06.2020

Шведскиот производител на камиони „Сканија„ објави дека размислува за намалување на 5.000 работни места поради намалената побарувачка за време на пандемија со коронавирусот. -Коронакризата нè принудува да го намалиме нивото на активност, а тоа ...

Шведскиот производител на камиони планира укинување на илјадници работни места

Канал5 - 01.06.2020

Шведскиот производител на камиони Сканија објави дека размислува за укинување на 5.000 работни места поради намалена побарувачка за време на пандемијата на коронавирус. „Коронавирусната криза нè принудува да го намалиме нивото на активност, што ...