TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шилегов наследи полна каса и двојно повеќе долгови

24 Вести - 06.11.2017

Превработеност а неквалификуван кадар-ваква состојба затекнал градоначалникот на Скопје Петре Шилегов на новата позиција. Само осум дена откако седна во градоначалничката фотеља го обелодени финансискиот статус на опшптината.

Шилегов од 15 ноември ќе забрани движење на возила до Средно Водно за викенд

Сакам да кажам - 06.11.2017

Од 15 ноември Град Скопје ќе забрани движење на возила до Средно Водно. Градоначалникот Петре Шилегов најави дека работат за сообраќајно решение со кое ќе се реши хаосот со паркирани возила во парк шумата Водно.

Коце му оставил на Шилегов трошоци од 32 милиони евра и некфалификуван кадар

Фокус - 06.11.2017

Новиот градоначалник на Град Скопје, Петре Шилегов, изјави денеска дека неговиот претходник, Коце Трајановски, му оставил трошоци во износ од 32 милиони евра иако по заминувањето од кабинетот на Трајановски рекоа дека оставаат полна каса.

Шилегов: Разработен план за сообраќајно решение за Водно...

Н.Македонија - 06.11.2017

Шилегов: Разработен план за сообраќајно решение за Водно Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска информира дека е разработен план за сообраќајно решение за Водно. Имплементацијата ќе биде за викендот, по 15 овој месец, во зависност од ...

(Видео) Шилегов: Во Град Скопје работи неквалификуван кадар

Макфакс - 06.11.2017

Во Град Скопје има неквалификуван кадар, имаме администрација што не е квалификувана за тоа што го работи и ќе се обидеме тоа среднорочно да го решиме, изјави градоначалникот Петре Шилегов.

Што треба да знае Петре Шилегов

Порта 3 - 06.11.2017

На Шилегов сега ќе му треба визија од поинаков тип, а не само програма за изборна победа, затоа што вистинското раководење со Скопје не подразбира само „живот во него“, туку планирање на подобар град.

Шилегов го забранува сообраќајот до Средно Водно

Фокус - 06.11.2017

Новиот градоначалник на Скопје, Петре Шилегов од 15 ноември ќе го забрани движењето на возила во Средно Водно. -Од 15 ноември ќе биде дозволено автомобили да се качуваат само до делот кај новиот пат кој води кон Сончев град.

Шилегов: Разработен план за сообраќајно решение за Водно

Сител - 06.11.2017

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска информира дека е разработен план за сообраќајно решение за Водно. Имплементацијата ќе биде за викендот, по 15 овој месец, во зависност од преземањето на јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“.

Шилегов: Во Град Скопје работи неквалификуван кадар

Точка - 06.11.2017

Во Град Скопје има неквалификуван кадар, имаме администрација која не е квалификувана за тоа што го работи и ќе се обидеме тоа среднорочно да го решиме, изјави градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов.

Од 15 ноември забрана за движење на возила на Водно

Република - 06.11.2017

Од 15 ноември ќе биде забрането движењето на возила во Средно Водно. -Од 15 ноември ќе биде дозволено автомобили да се качуваат само до делот кај новиот пат кој води кон Сончев град. За да им овозможиме на граѓаните да стигнат до Средно Водно ќе ...

Шилегов со план за сообраќајно решение за Водно

Локално - 06.11.2017

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска информира дека е разработен план за сообраќајно решение за Водно. Имплементацијата ќе биде за викендот, по 15 овој месец, во зависност од преземањето на јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“.

Шилегов го забранува сообраќајот до Средно Водно

Локално - 06.11.2017

Новиот градоначалник на Скопје, Петре Шилегов од 15 ноември ќе го забрани движењето на возила во Средно Водно. -Од 15 ноември ќе биде дозволено автомобили да се качуваат само до делот кај новиот пат кој води кон Сончев град.

Од 15 ноември до Средно Водно само со автобус или пеш

Нова ТВ - 06.11.2017

Новиот градоначалник на Скопје, Петре Шилегов од 15 ноември ќе го забрани движењето на возила во Средно Водно. -Од 15 ноември ќе биде дозволено автомобили да се качуваат само до делот кај новиот пат кој води кон Сончев град.

Шилегов го забранува сообраќајот до Средно Водно

iPortal - 06.11.2017

Новиот градоначалник на Скопје, Петре Шилегов од 15 ноември ќе го забрани движењето на возила во Средно Водно. -Од 15 ноември ќе биде дозволено автомобили да се качуваат само до делот кај новиот пат кој води кон Сончев град.

Шилегов со нов сообраќаен план за Водно

Вечер Прес - 06.11.2017

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска информира дека е разработен план за сообраќајно решение за Водно. Имплементацијата ќе биде за викендот, по 15 овој месец, во зависност од преземањето на јавното сообраќајно претпријатие „Скопје".

Стоп за возилата, од 15 ноември до Средно Водно само со автобус или пеш

Макфакс - 06.11.2017

Новиот градоначалник на Скопје, Петре Шилегов најави дека од 15 ноември ќе го забрани движењето на возила во Средно Водно. Од средината на месецов ќе биде дозволено автомобили да се качуваат само до делот кај новиот пат кој води кон Сончев град.

Од 15 ноември забрана за возила на Средно Водно

Иновативност - 06.11.2017

Градоначалникот Петре Шилегов најави дека работат за сообраќајно решение со кое ќе се реши хаосот со паркирани возила во парк шумата Водно „Од 15 ноември ќе биде дозволено автомобили да се качуваат само до делот кај новиот пат кој води кон Сончев ...

Шилегов: Разработен план за сообраќајно решение за Водно

Press24 - 06.11.2017

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска информира дека е разработен план за сообраќајно решение за Водно. Имплементацијата ќе биде за викендот, по 15 овој месец, во зависност од преземањето на јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“.

Нема веќе „планинарење“ на Водно со автомобил

+инфо - 06.11.2017

Ќе биде дозволено автомобили да се качуваат само до делот кај новиот пат кој води кон Сончев град. Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов најави дека од 15 ноември ќе го забрани движењето на возила во Средно Водно.

Шилегов: Разработен план за сообраќајно решение за Водно

Канал5 - 06.11.2017

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска информира дека е разработен план за сообраќајно решение за Водно. Имплементацијата ќе биде за викендот, по 15 овој месец, во зависност од преземањето на јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“.

ПЛАНИНАРЕЊЕ: Од 15 ноември до Средно Водно само со автобус или пеш

Вечер Прес - 06.11.2017

Новиот градоначалник на Скопје, Петре Шилегов најави дека од 15 ноември ќе го забрани движењето на возила во Средно Водно. Од средината на месецов ќе биде дозволено автомобили да се качуваат само до делот кај новиот пат кој води кон Сончев град.

Шилегов ќе забрани автомобили до Средно Водно за викенд, ќе има почести автобуси од два пункта

Либертас - 06.11.2017

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска информира дека е разработен план за сообраќајно решение за Водно. Имплементацијата ќе биде за викендот, по 15 овој месец, во зависност од преземањето на јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“.

ШИЛЕГОВ НАЈАВИ: Oд 15 ноември забрана за движење на возилата до Средно Водно

Фактор - 06.11.2017

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов од 15 ноември ќе го забрани движењето на возила во Средно Водно. „Од 15 ноември ќе биде дозволено автомобили да се качуваат само до делот кај новиот пат кој води кон Сончев град.

Шилегов: Од 15 ноември на Водно само со автобус или пешки

А1 On - 06.11.2017

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска информира дека е разработен план за сообраќајно решение за Водно. Имплементацијата ќе биде за викендот, по 15 овој месец, во зависност од преземањето на јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“.

Стоп за возилата, од 15 ноември до Средно Водно само со автобус или пеш

Кајгана - 06.11.2017

Новиот градоначалник на Скопје, Петре Шилегов најави дека од 15 ноември ќе го забрани движењето на возила во Средно Водно. Од средината на месецов ќе биде дозволено автомобили да се качуваат само до делот кај новиот пат кој води кон Сончев град.

Шилегов: Од 15 ноември на Средно Водно нема да може да се оди со коли

МКД - 07.11.2017

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска информира дека е разработен план за сообраќајно решение за Водно. Имплементацијата ќе биде за викендот, по 15 овој месец, во зависност од преземањето на јавното сообраќајно претпријатие „Скопје".

Шилегов од 15 ноември ќе забрани движење на возила до Средно Водно

Скопје24 - 06.11.2017

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов најави дека од 15 ноември ќе го забрани движењето на возила во Средно Водно. Од средината на месецов ќе биде дозволено автомобили да се качуваат само до делот кај новиот пат кој води кон Сончев град.

Од 15 ноември до Средно Водно само со автобус или пеш

Канал 77 - 07.11.2017

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов денеска информира дека е разработен план за сообраќајно решение за Водно. Имплементацијата ќе биде за викендот, по 15 овој месец, во зависност од преземањето на јавното сообраќајно претпријатие „Скопје”.

Oд 15 ноември до Средно Водно само со автобус или пеш

Скопје инфо - 07.11.2017

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов најави дека од 15 ноември ќе го забрани движењето на возила во Средно Водно. Од средината на месецов ќе биде дозволено автомобили да се качуваат само до делот кај новиот пат кој води кон Сончев град.

Шилегов донесе одлука: Од 15 ноември забрана за возила до Средно Водно

Таратур - 07.11.2017

Град Скопје од 15 ноември одлучи да го забрани движењето на возила до Средно Водно. Новиот радоначалник на Скопје, Петре Шилегов најави дека работат за сообраќајно решение со кое ќе се реши хаосот со паркирани возила во парк шумата Водно.

До Средно Водно од 15 ноември само со автобус или пеш, автомобилите забранети

Денар - 07.11.2017

Новиот градоначалник на Скопје, Петре Шилегов, најави дека од 15 ноември ќе го забрани движењето на возила во Средно Водно. Од средината на месецов ќе биде дозволено автомобили да се качуваат само до делот кај новиот пат кој води кон Сончев град.

Стоп за возилата, од 15 ноември до Средно Водно само со автобус или пеш

Sky - 07.11.2017

Новиот градоначалник на Скопје, Петре Шилегов, најави дека од 15 ноември ќе го забрани движењето на возила во Средно Водно. Од средината на месецов ќе биде дозволено автомобили да се качуваат само до делот кај новиот пат кој води кон Сончев град.

До Средно Водно од 15 ноември само со автобус или пеш, автомобилите забранети

Точка - 07.11.2017

Новиот градоначалник на Скопје, Петре Шилегов, најави дека од 15 ноември ќе го забрани движењето на возила во Средно Водно. Од средината на месецов ќе биде дозволено автомобили да се качуваат само до делот кај новиот пат кој води кон Сончев град.