TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Утре истекува рокот за поднeсување годишни сметки

+инфо - 14.03.2018

Рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар истекуива утре. Како што соопшти Централниот регистар, согласно Законот за трговски друштва утре истекува рокот на ...

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

А1 On - 14.03.2018

Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар. Согласно Законот за трговски друштва утре истекува рокот на сујбјектите кои водат сметководство за ...

Централниот регистар со продолжено работно време во четврток

Фактор - 12.03.2018

Од Централниот регистар ги известуваат самостојните вршители на дејност дека рокот за поднесување на годишните сметки во хартиена и електронска форма е до 15.03.2018 година. Воедно, ги потсетуваат сите субјекти кои водат сметководство согласно ...

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар...

Н.Македонија - 14.03.2018

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар.

Утре  истекува рокот за доставување на завршни сметки и даночни пријави

Орбис - 14.03.2018

Утре истекува рокот за доставување на завршни сметки на самостојните вршители на дејност. Исто така истекува рокот и за доставување на годишна даночна пријава за утврдување на персонален данок на доход.

Централниот регистар ќе работи подолго на 15 март за прием на годишни сметки

+инфо - 12.03.2018

Централниот регистар за прием на годишните сметки во хартиена форма послениот ден од рокот на 15.03.2018 година ќе работи од 7 до 21 часот, додека во РК Македонски Брод, РК Виница, РК Берово и РК Делчево работното време ќе биде од 8 до 16 часот.

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

Република - 14.03.2018

Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар. Согласно Законот за трговски друштва утре истекува рокот на сујбјектите кои водат сметководство за ...

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

Канал5 - 14.03.2018

Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар. Согласно Законот за трговски друштва утре истекува рокот на сујбјектите кои водат сметководство за ...

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

Алсат-М - 14.03.2018

Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар. Согласно Законот за трговски друштва утре истекува рокот на сујбјектите кои водат сметководство за ...

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

CivilMedia - 14.03.2018

Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар. Согласно Законот за трговски друштва утре истекува рокот на сујбјектите кои водат сметководство за ...

Централен регистар со важно потсетување: Рокот истекува утре

Press24 - 14.03.2018

Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар. Согласно Законот за трговски друштва утре истекува рокот на сујбјектите кои водат сметководство за ...

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

Сител - 14.03.2018

Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар. Согласно Законот за трговски друштва утре истекува рокот на сујбјектите кои водат сметководство за ...

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки

Локално - 14.03.2018

Рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар истекува утре. Како што соопшти Централниот регистар, согласно Законот за трговски друштва утре истекува рокот на ...

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

Бриф - 14.03.2018

Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар. Согласно Законот за трговски друштва утре истекува рокот на сујбјектите кои водат сметководство за ...

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

Скопје инфо - 14.03.2018

Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар. Согласно Законот за трговски друштва утре истекува рокот на сујбјектите кои водат сметководство за ...

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

Либертас - 14.03.2018

Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар. Согласно Законот за трговски друштва утре истекува рокот на сујбјектите кои водат сметководство за ...

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

Слободен Печат - 14.03.2018

Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар. Согласно Законот за трговски друштва утре истекува рокот на сујбјектите кои водат сметководство за ...

Утре истекува рокот за поднесување годишни сметки до Централниот регистар

Алфа - 14.03.2018

Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар. Утре истекува рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и ...

Утре истекува рокот за поднeсување годишни сметки

Шеталиште - 14.03.2018

Рокот на самостојните вршители на дејност за поднесување годишни сметки во хартиена и електронска форма до Централниот регистар истекуива утре. Спонзорирано од СН ФИНАНСИИ Како што соопшти Централниот регистар, согласно Законот за трговски друштва ...