TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Листа на топ 10 најпаметни земји на светот

А1 On - 12.01.2019

Порталот Vouchercloud состави листа на најпаметните нации на светот. Параметрите се бројот на Нобелови награди (минато), резултатите од тестови за интелигенција (сегашноста) и научни достигнувања (иднина).

Десетте најпаметни земји во светот

Кајгана - 12.01.2019

Порталот Vouchercloud направи листа од најпаметните земји во светот, со помош на неколку параметри: бројот на добиени Нобелови награди, резултати од тестови на интелигенција и научни достигнувања.

Десетте најпаметни земји во светот

Локално - 12.01.2019

Порталот Vouchercloud направи листа од најпаметните земји во светот, со помош на неколку параметри: бројот на добиени Нобелови награди, резултати од тестови на интелигенција и научни достигнувања.

Ова се десетте најпаметни земји во светот

Студенти - 13.01.2019

Порталот „Vouchercloud“ направи листа од најпаметните земји во светот, со помош на неколку параметри: бројот на добиени Нобелови награди, резултати од тестови на интелигенција и научни достигнувања.

ЛИСТА НА НАЈПАМЕТНИ ЗЕМЈИ: Дали сме во топ 10?

Фактор - 13.01.2019

Познато е кои десет земји во светот важат за најпаметни. Vouchercloud е порталот кој направи листа од најпаметните земји во светот. Следени се неколку параметри: бројот на добиени Нобелови награди, резултати од тестови на интелигенција и научни ...