TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Учеството на Вучиќ на состанокот во Варна е дипломатски скандал, а Брнабиќ е само српска икебана!

Локално - 06.10.2017

Шефот на Парламентарната група “Двери” во српската Собрание Бошко Обрадовиќ го опиша како”дипломатски скандал” учеството на претседателот Александар Вучиќ во средбата во Варна од пред неколку дена.

Бошко Обрадовиќ ја нарече премиерката Ана Брнабиќ „српска икебана“

Макфакс - 06.10.2017

Шефот на парламентарната група “Двери” во српското Собрание, Бошко Обрадовиќ , го опиша како”дипломатски скандал” учеството на претседателот Александар Вучиќ на средбата во Варна од пред неколку дена.

Бошко Обрадовиќ ја нарече премиерката Ана Брнабиќ „српска икебана“

Точка - 06.10.2017

Шефот на парламентарната група “Двери” во српското Собрание, Бошко Обрадовиќ , го опиша како”дипломатски скандал” учеството на претседателот Александар Вучиќ на средбата во Варна од пред неколку дена.

Обрадовиќ: Премиерката Ана Брнабиќ е „српска икебана"

Вечер - 07.10.2017

Шефот на парламентарната група "Двери" во српското Собрание, Бошко Обрадовиќ, го опиша како "дипломатски скандал" учеството на претседателот Александар Вучиќ на средбата во Варна од пред неколку дена Шефот на парламентарната група "Двери" во ...