TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Глад за игра и прогресивен театар

Р.С.Европа - 16.09.2020

Со претставата „Црна кутија“ на Театар Миѓени од Скадар, Албанија, овој четврток на 17 септември во Куршумли Ан во Скопје, ќе започне 14-то издание на Меѓународниот театарски фестивал Скупи. Од сабота, пак, на платото пред МНТ, ќе се одвива 13.

Скупи Фестивал од 17. до 22. септември во Куршумли Ан

Fashionel - 16.09.2020

МТФ СкупиФестивал оваа година го одржува 14тото издание по ред, кое се одржува во Куршумли Ан во Скопска Чаршија. Фестивалот почнува на 17.09 и завршува на 22.09.2020. Сите претстави се со почеток од 20.00 часот.

Утре почнува 14. издание на „Скупи Фестивал“

Опсервер - 16.09.2020

Скопје, 16 септември 2020 () – Во Куршумли Ан во скопската чаршија утре почнува 14-тото издание на „Скупи Фестивал“. Фестивалот завршува на 22 септември 2020. Фестивалот, како што соопштија организаторите, нуди значајни средби со претстави од ...

Почнува 14. издание на „Скупи Фестивал“

Либертас - 16.09.2020

Во Куршумли Ан во скопската чаршија вечер почнува 14-тото издание на „Скупи Фестивал“. Фестивалот завршува на 22 септември 2020. Фестивалот, како што соопштија организаторите, нуди значајни средби со претстави од странство, со што, денес, нуди и ...

Почнува 14. издание на „Скупи Фестивал“

А1 On - 16.09.2020

Во Куршумли Ан во скопската чаршија вечер почнува 14-тото издание на „Скупи Фестивал“. Фестивалот завршува на 22 септември 2020. Фестивалот, како што соопштија организаторите, нуди значајни средби со претстави од странство, со што, денес, нуди и ...

Почнува 14. издание на „Скупи Фестивал“

Опсервер - 17.09.2020

Скопје, 17 септември 2020 () – Во Куршумли Ан во скопската чаршија вечер почнува 14-тото издание на „Скупи Фестивал“. Фестивалот завршува на 22 септември 2020. Фестивалот, како што соопштија организаторите, нуди значајни средби со претстави од ...

Почнува 14. издание на „Скупи Фестивал“

Курир - 17.09.2020

Во Куршумли Ан во скопската чаршија вечер почнува 14-тото издание на „Скупи Фестивал“. Фестивалот завршува на 22 септември 2020. Фестивалот, како што соопштија организаторите, нуди значајни средби со претстави од странство, со што, денес, нуди и ...

Почнува 14. издание на „Скупи Фестивал“

Независен - 17.09.2020

Во Куршумли Ан во скопската чаршија вечер почнува 14-тото издание на „Скупи Фестивал“. Фестивалот завршува на 22 септември 2020. Фестивалот, како што соопштија организаторите, нуди значајни средби со претстави од странство, со што, денес, нуди и ...

Почнува 14. издание на „Скупи фестивал“

МКД - 17.09.2020

Во Куршумли Ан во скопската чаршија вечер почнува 14-тото издание на „Скупи фестивал“. Фестивалот завршува на 22 септември 2020. Фестивалот, како што соопштија организаторите, нуди значајни средби со претстави од странство, со што, денес, нуди и ...

14-то издание на СкупиФестивал од 17 до 22 септември во Куршумли Ан

Радио МОФ - 15.09.2020

Седум странски претстави ќе бидат дел од 14-тото издание на МТФ СкупиФестивал, кој оваа година ќе се одржи од 17 до 22 септември во Куршумли Ан во Скопска Чаршија. Сите претстави ќе почнуваат од 20 часот, Фестивалот ќе се одржува според протоколот ...