TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нова снимка: Не се бориме со Заев туку со Вашингтон и Брисел, ова се зборовите на Мицкоски

Либертас - 10.06.2021

Втора аудио снимка со фотографија од Јелена Жугиќ, претседателка на Градскиот комитет на Унија на жени при ВМРО-ДПМНЕ, по пет денови е објавена на „Јутуб“. Во неа се споменува и лидерот на партијата, Христијан Мицкоски.

Вечерен преглед: На патот кон ЕУ остваруваме европски вредности за граѓаните од двете земји,мирна епидемиолошка ...

Frontline - 10.06.2021

„Сите ќе заминеме ако замине претседателот Мицкоски. Немојте да мислите дека ние како не знам кој ешалон ќе останеме. Притоа партијата ќе ни ја презема некакво криминално здружение. Сите оние бомби, криминали, што не демонизираа, не правеја бандити, ...

Се појави нова аудио снимка на YouTube: „Не ни треба ЕУ, на ЕУ ѝ требаме ние“

365 - 10.06.2021

Откако пред неколку дена на наменски отворен YouTube канал по име „zelen crv“ се појави снимка насловена „Жугиќ против Албанците“, а на која наводно се слуша обраќање на претседателката на Градскиот комитет на Унија на жени при ВМРО-ДПМНЕ, денеска ...

Попладневен преглед: Уживаме во штабот украсен со велелепни лустери, црвени теписи и махагони, се бориме против Брисел ...

Frontline - 10.06.2021

„ Ова што ви го зборувам се зборовите на почитуваниот претседател Христијан Мицкоски. Јас не настапувам самостојно, не се ова мои идеи и пораки. Оваа фаза на посети на општинските комитети е да ви ги пренесам неговите пораки“ се слуша на аудио ...

Објавена нова АУДИО снимка: Ние не се бориме со Заев, се бориме со Брисел, со Вашингтон

Локално - 10.06.2021

„Ние не се бориме со Заев, се бориме со Брисел, со Вашингтон. Ова е озбилна и долгорочна стратегија. Ова е стратегија на декомпонирање, да се заврши она што не се заврши во 1913. И оваа мала Вардарска што ни остана и таа да ни ја земат, оти сме ...

Објавена нова АУДИО снимка: Ние не се бориме со Заев, се бориме со Брисел, со Вашингтон

Centar - 10.06.2021

„Ние не се бориме со Заев, се бориме со Брисел, со Вашингтон. Ова е озбилна и долгорочна стратегија. Ова е стратегија на декомпонирање, да се заврши она што не се заврши во 1913. И оваа мала Вардарска што ни остана и таа да ни ја земат, оти сме ...

(АУДИО)Жугиќ: Пренесувам порака на Мицкоски-„Ние се бориме против Брисел и Вашингтон“

Нова ТВ - 10.06.2021

„Ова што ви го зборувам се зборови на почитуваниот претседател, Христијан Мицкоски. Јас не настапувам самостојно, ова не се мои идеи и пораки. Оваа фаза на посети на општинските комитети е да ви ги пренесам неговите пораки“, се слуша женски глас на ...

Жугиќ: Ако замине Мицкоски сите ќе заминеме, партијата ќе ни ја преземат криминалци

Frontline - 10.06.2021

„Сите ќе заминеме ако замине претседателот Мицкоски. Немојте да мислите дека ние како не знам кој ешалон ќе останеме. Притоа партијата ќе ни ја презема некакво криминално здружение. Сите оние бомби, криминали, што не демонизираа, не правеја бандити, ...

Жугиќ: Ви пренесувам порака на Мицкоски – „Ние се бориме против Брисел и Вашингтон“

CivilMedia - 10.06.2021

„Ова што ви го зборувам се зборовите на почитуваниот претседател Христијан Мицкоски. Јас не настапувам самостојно, не се ова мои идеи и пораки. Оваа фаза на посети на општинските комитети е да ви ги пренесам неговите пораки“ се слуша на аудио ...

АУДИОСНИМКА на Јутјуб : Ако замине Мицкоски сите ќе заминеме, партијата ќе ни ја преземат криминалци

360 степени - 10.06.2021

На каналот „голата полјана“ попладнево е поставена аудиоснмка за која не може да се одреди времето кога е направена и на која се тврди дека е гласот на советничката на ВРО-ДПМНЕ Јелена Жугиќ при посета на општински комитет На Јутјуб попладнево се ...

Жугиќ: Уживаме во штабот украсен со велелепни лустери, црвени теписи и махагони

24Инфо - 10.06.2021

„Седиме во удобни општински комитети со парно, убави столчиња. Централата ни е со велелепни лустери, црвени теписи, со махагони и чувствувото ни е дека сме конфорни. Јас не можам да седам на овие состаноци, јас сум тргната во војна“ се слуша на ...

АУДИОСНИМКА | Жугиќ: Доколку замине Христијан Мицкоски од ВМРО-ДПМНЕ, тогаш ќе заминат сите

Слободен Печат - 10.06.2021

Попладнево на Јутјуб каналот „golata poljana“ се појави аудиоснимка на која стои фотографија на советничката во Град Скопје од ВМРО-ДПМНЕ, Јелена Жугиќ и за која, наводно, се тврди дека е нејзиниот глас.

(АУДИО) Жугиќ: Доколку замине Мицкоски од ВМРО-ДПМНЕ, тогаш ќе заминат сите

iPortal - 10.06.2021

Попладнево на Јутјуб каналот „golata poljana“ се појави аудиоснимка на која стои фотографија на советничката во Град Скопје од ВМРО-ДПМНЕ, Јелена Жугиќ и за која се тврди дека е нејзиниот глас.