TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Уставниот суд на Тајланд ја распушти опозициската партија

А1 On - 21.02.2020

Уставниот суд на Тајланд денеска ја распушти опозициската политичка партија која го критикуваше воениот естаблишмент и забрани на нејзиниот лидер да се занимава со политика во наредните десет години.

Уставниот суд на Тајланд ја распушти опозициската партија

Опсервер - 21.02.2020

– Уставниот суд на Тајланд денеска ја распушти опозициската политичка партија која го критикуваше воениот естаблишмент и забрани на нејзиниот лидер да се занимава со политика во наредните десет години.

Уставниот суд на Тајланд ја распушти опозициската партија

Либертас - 21.02.2020

Уставниот суд на Тајланд денеска ја распушти опозициската политичка партија која го критикуваше воениот естаблишмент и забрани на нејзиниот лидер да се занимава со политика во наредните десет години.

Уставниот суд на Тајланд ја распушти опозициската партија

MakPress - 21.02.2020

Уставниот суд на Тајланд денеска ја распушти опозициската политичка партија која го критикуваше воениот естаблишмент и забрани на нејзиниот лидер да се занимава со политика во наредните десет години.