TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во ОУ „Ванчо Прке” поради позитивни случаи или контакт со позитивни, онлајн настава следат 128 ученици

Бизнис Вести - 25.11.2021

Поради позитивни ковид случаи или контакт со позитивни на вирусот во делчевската деветолетка „Ванчо Прке” онлајн настава следат 128 ученици. Како што информираше советникот за образование при Општина Делчево, Ванчо Новоселски, најголем дел од ...

Во Делчево поради позитивни случаи или контакт , онлајн настава следат 128 ученици

Канал5 - 25.11.2021

Поради позитивни ковид случаи или контакт со позитивни на вирусот во делчевската деветолетка „Ванчо Прке” онлајн настава следат 128 ученици. Како што информираше советникот за образование при Општина Делчево, Ванчо Новоселски, најголем дел од ...

Учениците се испозаразиле со ковид- сега сите учат од дома

Press24 - 25.11.2021

Поради позитивни ковид случаи или контакт со позитивни на вирусот во делчевската деветолетка „Ванчо Прке” онлајн настава следат 128 ученици. Како што информираше советникот за образование при Општина Делчево, Ванчо Новоселски, најголем дел од ...

Во ОУ „Ванчо Прке” поради позитивни случаи или контакт со позитивни, онлајн настава следат 128 ученици

MakPress - 25.11.2021

Поради позитивни ковид случаи или контакт со позитивни на вирусот во делчевската деветолетка „Ванчо Прке” онлајн настава следат 128 ученици. Како што информираше советникот за образование при Општина Делчево, Ванчо Новоселски, најголем дел од ...