TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Богоев: Ќе се чистат уште две депонии и најстрого ќе се казнуваат загадувачите

Канал5 - 06.12.2018

Градоначалникот на Карпош Стефан Богоев денеска информира дека ја расчистуваат дивата депонија долж реката Вардар, кај мостот „Газела". – Ова е еден од деловите каде во изминатиот период, најчесто несовесни граѓани, палеа огнови и со тоа го ...

Општина Карпош ја затвора дивата депонија кај мостот „Газела“ (фото)

Скопје инфо - 06.12.2018

Општина Карпош ја затвора дивата депонија (сметлиште) долж Кејот на реката Вардар, кај мостот „Газела“. Станува збор за дива депонија која со години беше место на кое се собираше габаритен отпад и шут, но, често пати, се палеа и огнови на отворено ...

(Фото) Затворена е дивата депонија долж Кејот на Вардар, кај мостот „Газела“ во Карпош

еМагазин - 06.12.2018

еМагазин неодамна упати критика до градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев дека ништо не презема за да го среди пороблемот со загадувањето во најзагадената општина и случајно или не, по неколку дена негова активност во таа насока.

Богоев: Ќе се чистат уште две депонии и најстрого ќе се казнуваат „загадувачите“

ТВ21 - 06.12.2018

По повод затрупувањето на една од најголемите диви депонии во Општината, наспроти Карпош 4, каде што денес со градежни машини се расчистуваше шутот и се пополнуваше вдлабнатината со земја, градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев.

Општина Карпош ја затвора дивата депонија кај мостот „Газела“ и таму ќе гради парк

Макфакс - 06.12.2018

Општина Карпош информира дека затворена е дивата депонија долж Кејот на реката Вардар, кај мостот „Газела“. Општинските власти објаснуваат дека станува збор за дива депонија која со години била место на кое се собирале габаритен отпад и шут, а ...

Богоев: Ќе се чистат уште две депонии и најстрого ќе се казнуваат загадувачите

Вечер - 06.12.2018

Градоначалникот на Карпош Стефан Богоев денеска информира дека ја расчистуваат дивата депонија долж реката Вардар, кај мостот „Газела“. – Ова е еден од деловите каде во изминатиот период, најчесто несовесни граѓани, палеа огнови и со тоа го ...

Општина Карпош ја затвора дивата депонија кај мостот „Газела“

24Инфо - 06.12.2018

Општина Карпош информира дека затворена е дивата депонија долж Кејот на реката Вардар, кај мостот „Газела“. Општинските власти објаснуваат дека станува збор за дива депонија која со години била место на кое се собирале габаритен отпад и шут, а ...

Богоев: Ќе се чистат уште две депонии и најстрого ќе се казнуваат загадувачите

Слободен Печат - 06.12.2018

Богоев потенцира дека најстрого ќе бидат казнети сите несовесни граѓани кои ќе се обидат да фрлаат шут, градежни материјали, ѓубре од домаќинство или да палат отпад на отворено. Градоначалникот на Карпош Стефан Богоев денеска информира дека ја ...

Општина Карпош: Затворена дивата депонија кај мостот Газела

А1 On - 06.12.2018

Општина Карпош ја затвора дивата депонија (сметлиште) долж Кејот на реката Вардар, кај мостот „Газела“. „Станува збор за дива депонија која со години беше место на кое се собираше габаритен отпад и шут, но, често пати, се палеа и огнови на отворено ...

Затворена дива депонија кај мостот ,,Газела,, во Карпош

MTM - 06.12.2018

Дивата депонија која со години беше место на кое се собираше габаритен отпад и шут, често пати се палеа и огнови на отворено, денеска беше затворена. Станува збор за дивата депонија која се наоѓа долж Кејот на реката Вардар кај мостот „Газела“.

Богоев: Ќе се чистат уште две депонии и најстрого ќе се казнуваат „загадувачите“

4NEWS - 06.12.2018

По повод затрупувањето на една од најголемите диви депонии во Општината, наспроти Карпош 4, каде што денес со градежни машини се расчистуваше шутот и се пополнуваше вдлабнатината со земја, градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев.