TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кинезинка се вратила во живот по 72 часа клиничка смрт

Макфакс - 11.01.2019

Една 26-годишна Кинезинка во источната провинција Фуџијан се вратила во живот по 72 часа клиничка смрт. Кога на 1 јануари таа била итно дносена во болница, срцето забрзано ѝ чукало, а потоа застанало.

Кинезинка се разбуди по 72 часа клиничка смрт

Кумановски м. - 11.01.2019

Една 26-годишна Кинезинка во источната провинција Фуџијан се опоравува по 72 часа клиничка смрт. Таа на први јануари итно била доведена во болница, срцето и работело забрзано, а потоа застанало.

Се разбудила по 72 часа клиничка смрт

24Инфо - 11.01.2019

Се разбудила по 72 часа клиничка смрт Девојка од источно-кинеската провинција Фуџијан се опорави по 72-часовна клиничка смрт, откако на 1 јануари била итно примена в болница поради забрзано чукање на срцето.

Кинезинка се вратила во живот по 72 часа клиничка смрт

Centar - 11.01.2019

Една 26-годишна Кинезинка во источната провинција Фуџијан се вратила во живот по 72 часа клиничка смрт. Кога на 1 јануари таа била итно дносена во болница, срцето забрзано ѝ чукало, а потоа застанало.

Се разбудила по 72 часа клиничка смрт

Опсервер - 11.01.2019

Девојка од источно-кинеската провинција Фуџијан се опорави по 72-часовна клиничка смрт, откако на 1 јануари била итно примена в болница поради забрзано чукање на срцето. По згрижувањето, нејзиното срце прекинало да работи, а таа ја загубила свеста.

Се разбудила по 72 часа клиничка смрт

+инфо - 11.01.2019

Девојка од источно-кинеската провинција Фуџијан се опорави по 72-часовна клиничка смрт, откако на 1. јануари била итно примена в болница поради забрзано чукање на срцето. По згрижувањето, нејзиното срце прекинало да работи, а таа ја загубила свеста.

Се разбудила по 72 часа клиничка смрт

Локално - 11.01.2019

Девојка од источно-кинеската провинција Фуџијан се опорави по 72-часовна клиничка смрт, откако на 1 јануари била итно примена в болница поради забрзано чукање на срцето. По згрижувањето, нејзиното срце прекинало да работи, а таа ја загубила свеста.

Се разбудила по 72 часа клиничка смрт

Курир - 11.01.2019

Девојка од источно-кинеската провинција Фуџијан се опорави по 72-часовна клиничка смрт, откако на 1 јануари била итно примена в болница поради забрзано чукање на срцето. По згрижувањето, нејзиното срце прекинало да работи, а таа ја загубила свеста.

Била мртва три дена: Се разбудила по 72 часа клиничка смрт

Слободен Печат - 11.01.2019

По згрижувањето, нејзиното срце прекинало да работи, а таа ја загубила свеста. Лекарите утврдиле миокардитис – воспаление на срцевиот мускул, па веднаш била приклучена на апарати. Девојка (26) од источно-кинеската провинција Фуџијан се опорави по ...