TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Доделена главната награда – Опел Астра од наградната игра на Телеком: „Телеком наградува“

Бизнис Вести - 31.01.2023

Имет Имери од Скопје е добитник на најновиот модел Опел Астра, главната награда од наградната игра на Македонски Телеком „Телеком наградува“. Имет е припејд корисник на Македонски Телеком и денес ги доби клучевите од својот нов автомобил.

Имет Имери е добитник на „опел астра“ од наградната игра „Телеком наградува“

МКД - 31.01.2023

Имет Имери од Скопје е добитник на најновиот модел „опел астра“, главната награда од наградната игра на Македонски телеком „Телеком наградува“. Имет е припејд корисник на Македонски Телеком и денес ги доби клучевите од својот нов автомобил.

Доделена главната награда – Опел Астра од наградната игра на Телеком: „Телеком наградува“

Црнобело - 31.01.2023

Имет Имери од Скопје е добитник на најновиот модел Опел Астра, главната награда од наградната игра на Македонски Телеком „Телеком наградува“. Имет е припејд корисник на Македонски Телеком и денес ги доби клучевите од својот нов автомобил.

Доделена главната награда – Опел Астра од наградната игра на Телеком: „Телеком наградува“

Кајгана - 31.01.2023

Имет Имери од Скопје е добитник на најновиот модел Опел Астра, главната награда од наградната игра на Македонски Телеком „Телеком наградува“. Имет е припејд корисник на Македонски Телеком и денес ги доби клучевите од својот нов автомобил.

Доделена главната награда – Опел Астра од наградната игра на Телеком: „Телеком наградува“

Скопје инфо - 31.01.2023

Имет Имери од Скопје е добитник на најновиот модел Опел Астра, главната награда од наградната игра на Македонски Телеком „Телеком наградува“. Имет е припејд корисник на Македонски Телеком и денес ги доби клучевите од својот нов автомобил.

Доделена главната награда – Опел Астра од наградната игра на Телеком: „Телеком наградува“

Точка - 31.01.2023

Имет Имери од Скопје е добитник на најновиот модел Опел Астра, главната награда од наградната игра на Македонски Телеком „Телеком наградува“. Имет е припејд корисник на Македонски Телеком и денес ги доби клучевите од својот нов автомобил.

Доделена главната награда – Опел Астра од наградната игра на Телеком: „Телеком наградува“

Press24 - 31.01.2023

Имет Имери од Скопје е добитник на најновиот модел Опел Астра, главната награда од наградната игра на Македонски Телеком „Телеком наградува“. Имет е припејд корисник на Македонски Телеком и денес ги доби клучевите од својот нов автомобил.

Доделена главната награда – Опел Астра од наградната игра на Телеком: „Телеком наградува“

Опсервер - 31.01.2023

Имет Имери од Скопје е добитник на најновиот модел Опел Астра, главната награда од наградната игра на Македонски Телеком „Телеком наградува“. Имет е припејд корисник на Македонски Телеком и денес ги доби клучевите од својот нов автомобил.