TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Samsung потврди: Bixby 2.0 ќе биде промовирана заедно со Galaxy Note 9

Стандард - 24.05.2018

Samsung потврдија дека ќе ја претстават новата верзија на услугата со вештачка интелигенција Bixby заедно со Galaxy Note 9. Mного веројатно долго очекуваниот уред да биде прикажан за прв пат на IFA 2018 во Берлин, што ќе се одржи меѓу 31 август и 5 ...

Samsung Galaxy S Light Luxury е поевтина алтернатива на моделот S8

Точка - 23.05.2018

Компанијата Samsung припремила поевтина алтернатива на моделот S8 за кинескиот пазар, а тоа е паметниот телефон Galaxy S Light Luxury. Новиот уред претставува малку послаба верзија на Galaxy S8 кога станува збор за спецификациите, но и понатаму има ...

Samsung Galaxy S Light Luxury е поевтина алтернатива на моделот S8

USB - 23.05.2018

Компанијата Samsung подготви поевтина алтернатива на моделот S8 за кинескиот пазар, а тоа е паметниот телефон Galaxy S Light Luxury. Новиот уред претставува малку послаба верзија на Galaxy S8 кога станува збор за спецификациите, но и понатаму има ...