TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали Грција и Турција се на работ на војна?

Кајгана - 16.05.2018

Односите меѓу Грција и Турција се на ниво од времето на Отоманската империја – двете земји се на раб на ескалирање на тензиите, оценува весникот „The Christian Science Monitor“. Додека сите очи се вперени во Иран и Северна Кореја, двете соседни ...

Додека светот гледа на друга страна, овие две европски земји се на раб на војна: Доволна е мала искра за сè да почне

Точка - 16.05.2018

Односите меѓу Грција и Турција се враќаат на нивото на Отоманската империја. Судирот е на раб на избивање на војна, оценува весникот "Christian Science Monitor". Додека сите очи се свртени кон Иран и Северна Кореја, овие две соседни земји полека ...

Сите гледаат на другата страна, а Грција и Турција на раб на војна

Локално - 16.05.2018

Односите на Грција и Турција се на ниво на Отоманската империја, а состојбата е на раб на војна оценува весникот „Christian science monitor“. Додека сите очи се вперени во Иран и Северна Кореја, двата соседи на Балканот полека се лизгаат кон опасно ...

Грција и Турција се на раб на воен конфликт?

Фактор - 16.05.2018

Односите меѓу Грција и Турција се враќаат на нивото на Отоманската империја кога Грција извојувала независност. Конфликтот е на работ на избивање војна. Грција и Турција се на работ на војна, а сите погледи во светот се свртени кон Иран и Северна ...

Додека светот гледа на друга страна, две европски земји се на работ на војна

Маркукуле - 16.05.2018

Односите меѓу Грција и Турција се враќаат на ниво на Отоманската империја. Тнезијата е на ивица до избувнување на војна, оценува весникот The Christian Science Monitor. Додека сите погледи се вперени кон Иран и Северна Кореја, соседите полека се ...

Конфликтот меѓу .Грција и Турција на работ на избивање војна

Вечер - 16.05.2018

Односите меѓу Грција и Турција се враќаат на нивото на Отоманската империја кога Грција извојувала независност. Конфликтот е на работ на избивање војна. Грција и Турција се на работ на војна, а сите погледи во светот се свртени кон Иран и Северна ...