TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тинејџерка пронајдена мртва без дланки, нашла такси, се јавила на мајка и, но не стигнала дома

Локално - 16.05.2018

Студентката Ангелина Литвиненко (18) најдена е мртва со отсечени дланки во Сибир откако влегла во автомобил на поранешен осуденик за убиство, чиј оглас го нашла на популарна апликација за делење превоз БлаБлаКар.

Повикала такси и ѝ јавила на својата мајка дека си доаѓа дома: Два дена подоцна е пронајдена мртва со отсечени дланки

Точка - 16.05.2018

Телото на тинејџерката без дланки било пронајдено на 13. мај, на околу два и пол километри од Краснотуранск, ден откако родителите го пријавиле нејзиното исчезнување. 18-годишната студентка Ангелина Литвињенко била пронајдена мртва со отсечени ...

Тинејџерка пронајдена мртва без дланки, нашла такси, се јавила на мајка и, но не стигнала дома

Либертас - 16.05.2018

Студентката Ангелина Литвиненко (18) најдена е мртва со отсечени дланки во Сибир откако влегла во автомобил на поранешен осуденик за убиство, чиј оглас го нашла на популарна апликација за делење превоз БлаБлаКар.

„Мамо, во такси сум, доаѓам“: По оваа порака, девојка е пронајдена ѕверски убиена

Курир - 16.05.2018

18-годишната студентка Ангелина Литвињенко била пронајдена мртва со отсечени дланки во Сибир, откако влегла во автомобилот на поранешен осуденик за убиство, чиј оглас го пронашла на популарната апликација за споделување на превоз – “BlaBlaCar”.

Пронајдено тело на мртва тинејџерка во Сибир

Фактор - 16.05.2018

Кобно заврши животот на една млада студентка. Ангелина Литвиненко (18) најдена е мртва со отсечени дланки во Сибир откако влегла во автомобил на поранешен осуденик за убиство, чиј оглас го нашла на популарна апликација за превоз БлаБлаКар.

„Мамо, во такси сум, доаѓам“: По оваа порака, девојка е пронајдена ѕверски убиена

24Инфо - 16.05.2018

„Мамо, во такси сум, доаѓам“: По оваа порака, девојка е пронајдена ѕверски убиена 18-годишната студентка Ангелина Литвињенко била пронајдена мртва со отсечени дланки во Сибир, откако влегла во автомобилот на поранешен осуденик за убиство, чиј оглас ...

„Мамо, во такси сум, доаѓам“: По оваа порака, девојка е пронајдена ѕверски убиена

iPortal - 16.05.2018

18-годишната студентка Ангелина Литвињенко била пронајдена мртва со отсечени дланки во Сибир, откако влегла во автомобилот на поранешен осуденик за убиство, чиј оглас го пронашла на популарната апликација за споделување на превоз – “BlaBlaCar”.

Хорор во Сибир: Ја нашле мртва, со отсечени дланки

Таратур - 17.05.2018

18-годишната студентка Ангелина Литвињенко била пронајдена мртва, а телото било осквернавено со отсекување на дланките. Безживотниот труп бил пронајден на 13 мај, на нешто помалку од три километри од Краснотуранск, Сибир.