TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Концерт на филхармонија за Денот на вљубените...

Н.Македонија - 14.02.2018

Концерт на филхармонија за Денот на вљубените Следејќи ја традицијата и оваа година, Македонската филхармонија по повод Денот на вљубените вечерва во 20 часот ќе одржи концерт на кој ќе прозвучат композиции од славните Леонард Коен, Ник Кејв, ...

„Murder Ballads“ - концерт на Филхармонијата за Денот на вљубените

Сител - 14.02.2018

- „Murder Ballads“, според албумот на Ник Кејв, е насловен вечерашниот концерт на Македонската филхармонија по повод Денот на вљубените. Програмата на концертот, кој ќе го води диригентот Џијан Емин, е избрана од продуцентскиот тим на Филхармонијата.

ИНТЕРВЈУ-ЏИЈАН ЕМИН, ДИРИГЕНТ И КОМПОЗИТОР: „Убиствените балади“ се омилени на мојата плеј-листа

Женски магазин - 13.02.2018

За концертот Murder Ballads , кој наслов е позајмен од истоимениот албум на Ник Кејв, не беше едноставен процесот на избор на композиции. Сакавме да направиме концерт кој ќе ја ни ја доближи универзалната сила на лубовта но во исто време тоа ...

„Murder Ballads“ – концерт на Филхармонијата за Денот на вљубените

CivilMedia - 14.02.2018

„Murder Ballads“, според албумот на Ник Кејв, е насловен вечерашниот концерт на Македонската филхармонија по повод Денот на вљубените. Програмата на концертот, кој ќе го води диригентот Џијан Емин, е избрана од продуцентскиот тим на Филхармонијата.

ИНТЕРВЈУ-ЏИЈАН ЕМИН: „Убиствените балади“ се омилени на мојата плеј-листа

Фактор - 13.02.2018

За концертот Murder Ballads, кој наслов е позајмен од истоимениот албум на Ник Кејв, не беше едноставен процесот на избор на композиции. Сакавме да направиме концерт кој ќе ја ни ја доближи универзалната сила на лубовта но во исто време тоа ...

„Murder Ballads“ – концерт на Филхармонијата за Денот на вљубените

Локално - 14.02.2018

„Murder Ballads“, според албумот на Ник Кејв, е насловен вечерашниот концерт на Македонската филхармонија по повод Денот на вљубените. Програмата на концертот, кој ќе го води диригентот Џијан Емин, е избрана од продуцентскиот тим на Филхармонијата.

„Murder Ballads“ – концерт на Филхармонијата за Денот на вљубените

А1 On - 14.02.2018

„Murder Ballads“, според албумот на Ник Кејв, е насловен вечерашниот концерт на Македонската филхармонија по повод Денот на вљубените. Програмата на концертот, кој ќе го води диригентот Џијан Емин, е избрана од продуцентскиот тим на Филхармонијата.

„Murder Ballads“ - концерт на Филхармонијата за Денот на вљубените ...

Н.Македонија - 14.02.2018

„Murder Ballads“ - концерт на Филхармонијата за Денот на вљубените „Murder Ballads“, според албумот на Ник Кејв, е насловен вечерашниот концерт на Македонската филхармонија по повод Денот на вљубените.

„Murder Ballads” – концерт на Филхармонијата за Денот на вљубените

Слободен Печат - 14.02.2018

„Murder Ballads“, според албумот на Ник Кејв, е насловен вечерашниот концерт на Македонската филхармонија по повод Денот на вљубените. Програмата на концертот, кој ќе го води диригентот Џијан Емин, е избрана од продуцентскиот тим на Филхармонијата.

„Murder Ballads“ – концерт на Филхармонијата за Денот на вљубените

Либертас - 14.02.2018

„Murder Ballads“, според албумот на Ник Кејв, е насловен вечерашниот концерт на Македонската филхармонија по повод Денот на вљубените. Програмата на концертот, кој ќе го води диригентот Џијан Емин, е избрана од продуцентскиот тим на Филхармонијата.

„Murder Ballads“ - концерт на Филхармонијата за Денот на вљубените

Алфа - 14.02.2018

„Murder Ballads“, според албумот на Ник Кејв, е насловен вечерашниот концерт на Македонската филхармонија по повод Денот на вљубените. „Murder Ballads“, според албумот на Ник Кејв, е насловен вечерашниот концерт на Македонската филхармонија по повод ...

„Murder Ballads“ - концерт на Филхармонијата за Денот на вљубените

Скопје инфо - 14.02.2018

„Murder Ballads“, според албумот на Ник Кејв, е насловен вечерашниот концерт на Македонската филхармонија по повод Денот на вљубените. Програмата на концертот, кој ќе го води диригентот Џијан Емин, е избрана од продуцентскиот тим на Филхармонијата.