TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Искршени и уништени канделабри на две локации во Штип

MakPress - 22.02.2021

Вандали уништиле неколку канделабри, на две локации во Штип. Градоначалникот Сашко Николов на социјалните мрежи објави фотографии од пешачката патека на реката Брегалница, којашто штипјани ја користат за рекреација.

Искршени и уништени канделабри на две локации во Штип

ММС - 22.02.2021

Вандали уништиле неколку канделабри, на две локации во Штип. Градоначалникот Сашко Николов на социјалните мрежи објави фотографии од пешачката патека покрај реката Брегалница, којашто штипјани ја користат за рекреација.

(ВИДЕО) Искршени светилки кај Билјанини извори

Скопје1 - 22.02.2021

Несовесноста кај некои поединци сеуште трае. Искршени се поставените светилки крај пешачката патека во каналот ...