TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лавров: Украинскиот народ ќе биде ослободен од неонацистичките владетели

Макфакс - 26.11.2022

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров, во документарен филм емитуван денеска, рече дека Украинците заслужуваат пријателски однос со своите словенски браќа и дека ќе бидат ослободени од „неонацистичките владетели“.

Лавров ја обвини Европа за „оживување на неонацизмот“ во светот

Еспресо - 26.11.2022

Рускиот министер за надворешни работи Лавров: Европа е вклучена во процесите на „оживување на неонацизмот“ во светот, пренесуваат руските медиуми. Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров на ТВ каналот „Русија-24“ изјави дека Европа е ...

Лавров: Украинците заслужуваат пријателски односи со своите словенски браќа

Локално - 26.11.2022

Шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров изјави дека Украинците заслужуваат пријателски односи со своите словенски браќа и дека ќе бидат ослободени, како што рече, од „неонацистичката власт“.

Украинскиот народ ќе биде ослободен од неонацистичките владетели, истакна Лавров

Н.Македонија - 26.11.2022

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров, во документарен филм емитуван денеска, рече дека Украинците заслужуваат пријателски однос со своите словенски браќа и дека ќе бидат ослободени од „неонацистичките владетели“.

Лавров: Украинскиот народ ќе биде ослободен од неонацистичките владетели

Centar - 26.11.2022

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров, во документарен филм емитуван денеска, рече дека Украинците заслужуваат пријателски однос со своите словенски браќа и дека ќе бидат ослободени од „неонацистичките владетели“.

Лавров: Украинскиот народ ќе биде ослободен од неонацистичките владетели

Точка - 26.11.2022

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров, во документарен филм емитуван денеска, рече дека Украинците заслужуваат пријателски однос со своите словенски браќа и дека ќе бидат ослободени од „неонацистичките владетели“.

Лавров: Украинскиот народ ќе биде ослободен од неонацистичките владетели

24Инфо - 26.11.2022

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров, во документарен филм емитуван денеска, рече дека Украинците заслужуваат пријателски однос со своите словенски браќа и дека ќе бидат ослободени од „неонацистичките владетели“.

ЛАВРОВ: Украинскиот народ ќе биде ослободен од неонацистичките владетели

Денешен - 26.11.2022

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров, во документарен филм емитуван денеска, рече дека Украинците заслужуваат пријателски однос со своите словенски браќа и дека ќе бидат ослободени од „неонацистичките владетели“.