TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Одбрани најдобрите афористичари на конкурсот „Политикоманија“

Опсервер - 24.03.2019

Здружението Афористичка репрезентација на Македонија (АРМ) ги прогласи најдобрите творби на отворениот конкурс на тема „Политикоманија“, што беше распишан во рамки на традиционалната вечер на македонски афоризам.

Одбрани најдобрите афористичари на конкурсот „Политикоманија“

Локално - 24.03.2019

Здружението Афористичка репрезентација на Македонија (АРМ) ги прогласи најдобрите творби на отворениот конкурс на тема „Политикоманија“, што беше распишан во рамки на традиционалната вечер на македонски афоризам.

„Обесена на врат“ – книга со еротски афоризми од Ленче Стоименова

MakPress - 22.03.2019

Речиси 400 афоризми за женско-машките односи содржи книгата „Обесена на врат“ на афористичарката од Кочани Ленче Стоименова, која е и поет, писател, карикатурист и илустратор на корици. На промоцијата на изданието денеска во Скопје таа рече дека ...

Одбрани најдобрите афористичари на конкурсот „Политикоманија“

Курир - 24.03.2019

Здружението Афористичка репрезентација на Македонија (АРМ) ги прогласи најдобрите творби на отворениот конкурс на тема „Политикоманија“, што беше распишан во рамки на традиционалната вечер на македонски афоризам.

Одбрани најдобрите афористичари на конкурсот „Политикоманија“

1tv - 24.03.2019

Здружението Афористичка репрезентација на Македонија (АРМ) ги прогласи најдобрите творби на отворениот конкурс на тема „Политикоманија“, што беше распишан во рамки на традиционалната вечер на македонски афоризам.

Одбрани најдобрите афористичари на конкурсот „Политикоманија“

Сител - 24.03.2019

Здружението Афористичка репрезентација на Македонија (АРМ) ги прогласи најдобрите творби на отворениот конкурс на тема „Политикоманија“, што беше распишан во рамки на традиционалната вечер на македонски афоризам.

Одбрани најдобрите афористичари на конкурсот „Политикоманија“

MakPress - 24.03.2019

Здружението Афористичка репрезентација на Македонија (АРМ) ги прогласи најдобрите творби на отворениот конкурс на тема „Политикоманија“, што беше распишан во рамки на традиционалната вечер на македонски афоризам.

На конкурсот “Политикоманија“: Одбрани најдобрите афористичари

Вечер - 24.03.2019

Афористичката репрезентација на Македонија (АРМ) ги прогласи најдобрите творби на отворениот конкурс на тема „Политикоманија“, распишан во рамки на традиционалната вечер на македонски афоризам.

Одбрани најдобрите афористичари на конкурсот „Политикоманија“

А1 On - 24.03.2019

Здружението Афористичка репрезентација на Македонија (АРМ) ги прогласи најдобрите творби на отворениот конкурс на тема „Политикоманија“, што беше распишан во рамки на традиционалната вечер на македонски афоризам.