TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градоначалникот на Лондон навести дека градот би можел да се кандидира за ОИ во 2040 година

24Инфо - 31.01.2023

Градоначалникот на Лондон Садик Кан навести дека британскиот главен град може да се кандидира за Олимпијадата во 2040 година . Кан за порталот MyLondon изјави дека градското собрание и британската Влада ги истражуваат опциите за поднесување формална ...

Градоначалникот на Лондон навести дека градот би можел да се кандидира за ОИ во 2040 година

Опсервер - 31.01.2023

Градоначалникот на Лондон Садик Кан навести дека британскиот главен град може да се кандидира за Олимпијадата во 2040 година. Кан за порталот MyLondon изјави дека градското собрание и британската Влада ги истражуваат опциите за поднесување формална ...

Градоначалникот на Лондон навести дека градот би можел да се кандидира за ОИ во 2040 година

Во Центар - 31.01.2023

Градоначалникот на Лондон Садик Кан навести дека британскиот главен град може да се кандидира за Олимпијадата во 2040 година. Кан за порталот MyLondon изјави дека градското собрание и британската Влада ги истражуваат опциите за поднесување формална ...

Градоначалникот на Лондон навести дека градот би можел да се кандидира за ОИ во 2040 година

MakPress - 31.01.2023

Градоначалникот на Лондон Садик Кан навести дека британскиот главен град може да се кандидира за Олимпијадата во 2040 година. Кан за порталот MyLondon изјави дека градското собрание и британската Влада ги истражуваат опциите за поднесување формална ...