TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Неколку едноставни идеи за живот во вашата градина (Фото)

Градина - 11.08.2020

Дајте и живот на вашата градина преку неколку едноставни ...

Градинките се отвораат од 1-ви септември?!

ТВ21 - 10.08.2020

Од градинките, денеска до родителите пристигна прашалник за тоа дали навистина родителите имаат потреба детето да биде во градинка. Тие велат дека со цел успешно да ја организираат работата во детската градинка во посебни услови за време на ...

Родители во недоумница за плаќањето за градинка среде пандемија, општини велат дека се покриваат режиските трошоци

Радио МОФ - 10.08.2020

Летово градинките беа затворени поради коронавирусот, а децата останаа дома. Дел од родителите имаат недоумници дали и како ќе плаќаат за градинката, други забележуваат зошто да плаќаат 521 денар кога детето не оди во градинка, а трети прашуваат ...