TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СЗО : Сосотојбата во Европа е загрижувачка , премногу е рано за ублажување на мерките

Канал5 - 08.04.2020

Директорот за Европа на Светската здравствена организација (СЗО) ја опиша епидемијата на коронавирус во Европа како „многу загрижувачка“ и ги замоли владите да размислат внимателно пред да ги олеснат мерките за спречување на ширење на вирусот.

СЗО: Опасно е да се мисли дека се приближуваме до крајот на пандемијата

Макфакс - 08.04.2020

Светската здравствена организација денеска предупреди дека пандемијата на коронавирус и натаму е опасна за Европа, односно дека малото снижување на бројот на регистрирани инфекции и смртни случаи е сè уште „на стаклени нозе“.

СЗО: Во Европа има над 687.000 заразени со коронавирус

Р.С.Европа - 08.04.2020

Директорот на Регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге, денеска информираше дека бројот на заразени со новиот корона вирус во Европа надмина 687.000, а над 62.000 лица починаа.

СЗО: Речиси 690 илјади лица во Европа се заразени со коронавирус, да се размисли пред да се ублажат мерките

360 степени - 08.04.2020

Бројот на заразени со коронавирус во Европа надмина 687 илјади, а над 62 000 лица починаа од болеста, соопшти директорот на Регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге. Регионалниот директор на СЗО за Европа, меѓу друготo истакна дека ...

СЗО: Над 687 илјади заразени со новиот коронавирус во Европа

А1 On - 08.04.2020

Бројот на заразени со новиот коронавирус во Европа надмина 687.000, а над 62.000 лица починаа. Ова го изјави денеска на брифинг во Копенхаген, пренесуван во живо преку Фејсбук, директорот на Регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге.

СЗО: Не е време за ублажување на мерките

Локално - 08.04.2020

Регионалниот директор на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге, денеска предупреди за опасност од предвремено ублажување на мерките преземени за борба против коронавирусот.

СЗО: Добро да се рзмисли пред ублажување на мерките

ТВ21 - 08.04.2020

Регионалниот директор на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге изјави денеска дека ширењето на вирусот Ковид-19 во Европа е многу загрижувачко и ги повика владите многу добро да размислат пред да започнат со ублажување на ...

СЗО: Добро да се рзмисли пред ублажување на мерките

Опсервер - 08.04.2020

Женева, 8 април 2020 () – Регионалниот директор на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге изјави денеска дека ширењето на вирусот Ковид-19 во Европа е многу загрижувачко и ги повика владите многу добро да размислат пред да започнат ...

СЗО: Добро да се рaзмисли пред ублажување на мерките

Република - 08.04.2020

Регионалниот директор на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге изјави денеска дека ширењето на вирусот Ковид-19 во Европа е многу загрижувачко и ги повика владите многу добро да размислат пред да започнат со ублажување на ...

СЗО: Добро да се рзмисли пред ублажување на мерките

А1 On - 08.04.2020

Регионалниот директор на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге изјави денеска дека ширењето на вирусот Ковид-19 во Европа е многу загрижувачко и ги повика владите многу добро да размислат пред да започнат со ублажување на ...

СЗО: Многу добро да се размисли пред да започне ублажувањето на мерките

Слободен Печат - 08.04.2020

Регионалниот директор на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге изјави денеска дека ширењето на вирусот Ковид-19 во Европа е многу загрижувачко и ги повика владите многу добро да размислат пред да започнат со ублажување на ...

СЗО: Добро да се рaзмисли пред ублажување на мерките

+инфо - 08.04.2020

Регионалниот директор на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге изјави денеска дека ширењето на вирусот Ковид-19 во Европа е многу загрижувачко и ги повика владите многу добро да размислат пред да започнат со ублажување на ...

СЗО: Над 687.000 заразени со новиот коронавирус во Европа

Курир - 08.04.2020

Бројот на заразени со новиот коронавирус во Европа надмина 687.000, а над 62.000 лица починаа. Ова го изјави денеска на брифинг во Копенхаген, пренесуван во живо преку Фејсбук, директорот на Регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге.

Над 687 илјади заразени со новиот корона вирус во Европа

Фокус - 08.04.2020

Бројот на заразени со новиот корона вирус во Европа надмина 687.000, а над 62.000 лица починаа. Ова го изјави денеска на брифинг во Копенхаген, пренесуван во живо преку Фејсбук, директорот на Регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге.

Над 687.000 заразени од коронавирус во Европа, повеќе од 62.000 лица починаа

Слободен Печат - 08.04.2020

Бројот на заразени со новиот коронавирус во Европа надмина 687.000, а над 62.000 лица починаа. Ова го изјави денеска на брифинг во Копенхаген, пренесуван во живо преку Фејсбук, директорот на Регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге.

СЗО-Европа: Земјите добро да размислат пред да донесат одлука за ублажување на мерките

PressingTV - 08.04.2020

Регионалниот директор на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге изјави денеска дека ширењето на вирусот Ковид-19 во Европа е многу загрижувачко и ги повика владите многу добро да размислат пред да започнат со ублажување на ...

СЗО: Над 687 илјади заразени со новиот коронавирус во Европа

+инфо - 08.04.2020

Бројот на заразени со новиот коронавирус во Европа надмина 687.000, а над 62.000 лица починаа. Ова го изјави денеска на брифинг во Копенхаген, пренесуван во живо преку Фејсбук, директорот на Регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге.

СЗО: Над 687.000 заразени со корона вирус во Европа

Frontline - 08.04.2020

Ова го изјави денеска на брифинг во Копенхаген, пренесуван во живо преку Фејсбук, директорот на Регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге. Бројот на заразени со новиот корона вирус во Европа надмина 687.000, а над 62.000 лица починаа.

СЗО: Над 687 илјади заразени со новиот коронавирус во Европа

24Инфо - 08.04.2020

Бројот на заразени со новиот коронавирус во Европа надмина 687.000, а над 62.000 лица починаа. Ова го изјави денеска на брифинг во Копенхаген, пренесуван во живо преку Фејсбук, директорот на Регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге.

СЗО: Добро да се рaзмисли пред ублажување на мерките

24Инфо - 08.04.2020

Регионалниот директор на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге изјави денеска дека ширењето на вирусот Ковид-19 во Европа е многу загрижувачко и ги повика владите многу добро да размислат пред да започнат со ублажување на ...

СЗО: Над 687 илјади заразени со новиот коронавирус во Европа

Либертас - 08.04.2020

– Бројот на заразени со новиот коронавирус во Европа надмина 687.000, а над 62.000 лица починаа. Ова го изјави денеска на брифинг во Копенхаген, пренесуван во живо преку Фејсбук, директорот на Регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге.

СЗО: Опасно е да се мисли дека се приближуваме до крајот на пандемијата

Н.Македонија - 08.04.2020

Светската здравствена организација денеска предупреди дека пандемијата на коронавирус и натаму е опасна за Европа, односно дека малото снижување на бројот на регистрирани заразени и смртни случаи е сè уште „на стаклени нозе“.

СЗО: Речиси 690 илјади лица во Европа се заразени со коронавирус

Сител - 08.04.2020

Бројот на заразени со коронавирус во Европа надмина 687 илјади, а над 62 000 лица починаа од болеста, соопшти директорот на Регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге. „Според податоците пристигнати до утрово, регистрирани се 687 236 ...

СЗО: Добро да се рзмисли пред ублажување на мерките

Нетпрес - 08.04.2020

Регионалниот директор на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге изјави денеска дека ширењето на вирусот Ковид-19 во Европа е многу загрижувачко и ги повика владите многу добро да размислат пред да започнат со ублажување на ...

СЗО: Над 687 илјади заразени со новиот коронавирус во Европа

Нетпрес - 08.04.2020

Бројот на заразени со новиот коронавирус во Европа надмина 687.000, а над 62.000 лица починаа. Ова го изјави денеска на брифинг во Копенхаген, пренесуван во живо преку Фејсбук, директорот на Регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге.

СЗО: Добро да се размисли пред ублажување на мерките

Локално - 08.04.2020

Регионалниот директор на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге изјави денеска дека ширењето на вирусот Ковид-19 во Европа е многу загрижувачко и ги повика владите многу добро да размислат пред да започнат со ублажување на ...

СЗО: Опасно е да се мисли дека се приближуваме до крајот на пандемијата

Точка - 08.04.2020

Светската здравствена организација (СЗО) денеска предупреди дека пандемијата на коронавирус и натаму е опасна за Европа, односно дека малото снижување на бројот на регистрирани инфекции и смртни случаи е сè уште „на стаклени нозе“.

СЗО: Над 687 илјади заразени со новиот коронавирус во Европа

Локално - 08.04.2020

Бројот на заразени со новиот коронавирус во Европа надмина 687.000, а над 62.000 лица починаа. Ова го изјави денеска на брифинг во Копенхаген, пренесуван во живо преку Фејсбук, директорот на Регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге.

СЗО: Над 687 илјади заразени со новиот коронавирус во Европа

Опсервер - 08.04.2020

Женева, 8 април 2020 () – Бројот на заразени со новиот коронавирус во Европа надмина 687.000, а над 62.000 лица починаа. Ова го изјави денеска на брифинг во Копенхаген, пренесуван во живо преку Фејсбук, директорот на Регионалната канцеларија на СЗО ...

СЗО: Добро да се рзмисли пред ублажување на мерките

Либертас - 08.04.2020

– Регионалниот директор на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге изјави денеска дека ширењето на вирусот Ковид-19 во Европа е многу загрижувачко и ги повика владите многу добро да размислат пред да започнат со ублажување на ...

СЗО: Над 687 илјади заразени со новиот коронавирус во Европа

Република - 08.04.2020

Бројот на заразени со новиот коронавирус во Европа надмина 687.000, а над 62.000 лица починаа. Ова го изјави денеска на брифинг во Копенхаген, пренесуван во живо преку Фејсбук, директорот на Регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге.

СЗО: Над 687 илјади заразени со новиот коронавирус во Европа

MakPress - 08.04.2020

Бројот на заразени со новиот коронавирус во Европа надмина 687.000, а над 62.000 лица починаа. Ова го изјави денеска на брифинг во Копенхаген, пренесуван во живо преку Фејсбук, директорот на Регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге.

СЗО: Добро да се рзмисли пред ублажување на мерките

MakPress - 08.04.2020

Регионалниот директор на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге изјави денеска дека ширењето на вирусот Ковид-19 во Европа е многу загрижувачко и ги повика владите многу добро да размислат пред да започнат со ублажување на ...

СЗО: Не е време да се олеснат ограничувањата

Нова ТВ - 08.04.2020

Регионалниот директор на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге, денеска предупреди за опасност од предвремено ублажување на мерките преземени за борба против коронавирусот.