TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Жителите на Пинтија добија повеќенаменско игралиште

Вечер Прес - 31.05.2017

Општина Кисела Вода и Агенцијата за млади и спорт излегоа во пресрет на барањата на жителите од Пинтија Во овој дел од општината е отворено ново повеќенаменско игралиште. Се протега на површина од 1100 квадратни метри и е опремено со спортски ...

Младите од Пинтија добија повеќенаменско игралиште

Пулс24 - 31.05.2017

Општина Кисела Вода и Агенцијата за млади и спорт излегоа во пресрет на барањата на жителите од Пинтија. Во овој дел од општината е отворено ново повеќенаменско игралиште. Се протега на површина од 1100 квадратни метри и е опремено со спортски ...

Отворено повеќенаменско игралиште во Пинтија

А1 On - 31.05.2017

Ново повеќенаменско игралиште е отворено во Пинтија, аеднички проект на Општина Кисела Вода и Агенцијата за млади и спорт. Игралиштето се протега на површина од 1100 квадратни метри и е опремено со спортски реквизити и опрема за ракомет, фудбал и ...

Младите од Пинтија добија повеќенаменско игралиште

Курир - 31.05.2017

Ново повеќенаменско игралиште е отворено во Пинтија, аеднички проект на Општина Кисела Вода и Агенцијата за млади и спорт. Игралиштето се протега на површина од 1100 квадратни метри и е опремено со спортски реквизити и опрема за ракомет, фудбал и ...