TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лукаревска: Заедно ќе ја избереме најдобрата понуда за секоја општина, за секој град

Канал5 - 11.06.2021

Изминатите години покажавме дека знаеме да владееме транспарентно, отчетно, чесно и одговорно и дека секој пат на прво место ни се граѓаните, истакна заменик претседателката на СДСМ Сања Лукаревска на граѓанската трибина на СДСМ.

Лукаревска: „Парите назад кај граѓаните“ не е само проект, тие вистински им припаѓаат

Centar - 11.06.2021

Со аплауз за здравствените работници кои несебично се грижат за нашето здравје ги поздрави граѓаните заменик претседателката на Социјалдемократскиот сојуз Сања Лукаревска на трибината „Најдоброто за нашата општина“ која се одржа токму во близина на ...

Лукаревска: Сега нема стиропор и жални врби, туку опремени училишта

Локално - 11.06.2021

И во пандемија покажавме како се работи, донесовме неколку сетови мерки со кои го заштитивме секое работно место, секој граѓанин, секоја компанија, различни цели групи, вбризгавме 62 милијарди денари во домаќинствата и компаниите, истакна заменик ...

Лукаревска на трибината „Најдоброто“ во Скопје: Заедно ќе ја избереме најдобрата понуда за секоја општина, за секој ...

iPortal - 11.06.2021

Изминатите години покажавме дека знаеме да владееме транспарентно, отчетно, чесно и одговорно и дека секој пат на прво место ни се граѓаните, истакна заменик претседателката на СДСМ Сања Лукаревска на граѓанската трибина под мотото „Најдоброто за ...

Лукаревска: Сега нема стиропор, има опремени училишта, сега нема жални врби, има весели и задоволни велосипедисти

Слободен Печат - 11.06.2021

Изминатите години покажавме дека знаеме да владееме транспарентно, отчетно, чесно и одговорно и дека секој пат на прво место ни се граѓаните, истакна заменик претседателката на СДСМ Сања Лукаревска на граѓанската трибина под мотото „Најдоброто за ...

Лукаревска: „Парите назад кај граѓаните“ не е само проект, тие вистински им припаѓаат

Press24 - 11.06.2021

Со аплауз за здравствените работници кои несебично се грижат за нашето здравје ги поздрави граѓаните заменик претседателката на Социјалдемократскиот сојуз Сања Лукаревска на трибината „Најдоброто за нашата општина“ која се одржа токму во близина на ...