TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Брегзит, трговски војни и состојбата со цените на нафтата најголеми опасности за светската економија во 2019 година

+инфо - 10.12.2018

Најголеми опасности за светската економија во 2019 година се сметаат трговските војни, Брегзит и состојбата со цените на нафтата. Во врска со светските трговски војни, експертите посебно се осврнуваат на односите меѓу САД и Кина.

Најголеми ризици за светската економија во 2019 година

Локално - 10.12.2018

Најголеми опасности за светската економија во 2019 година се сметаат трговските војни, Брегзит и состојбата со цените на нафтата. Во врска со светските трговски војни, експертите посебно се осврнуваат на односите меѓу САД и Кина.

Најголеми ризици за светската економија во 2019 година

24Инфо - 10.12.2018

Најголеми ризици за светската економија во 2019 година Најголеми опасности за светската економија во 2019 година се сметаат трговските војни, Брегзит и состојбата со цените на нафтата. Во врска со светските трговски војни, експертите посебно се ...

Најголеми ризици за светската економија во 2019 година

Сител - 10.12.2018

Најголеми опасности за светската економија во 2019 година се сметаат трговските војни, Брегзит и состојбата со цените на нафтата. Во врска со светските трговски војни, експертите посебно се осврнуваат на односите меѓу САД и Кина.

Најголеми ризици за светската економија во 2019 година

Вечер - 10.12.2018

Најголеми опасности за светската економија во 2019 година се сметаат трговските војни, Брегзит и состојбата со цените на нафтата. Во врска со светските трговски војни, експертите посебно се осврнуваат на односите меѓу САД и Кина.

Најголеми ризици за светската економија во 2019 година

А1 On - 10.12.2018

Најголеми опасности за светската економија во 2019 година се сметаат трговските војни, Брегзит и состојбата со цените на нафтата. Во врска со светските трговски војни, експертите посебно се осврнуваат на односите меѓу САД и Кина.

Најголеми ризици за светската економија во 2019 година

Алфа - 10.12.2018

Најголеми опасности за светската економија во 2019 година се сметаат трговските војни, Брегзит и состојбата со цените на нафтата. Во врска со светските трговски војни, експертите посебно се осврнуваат на односите меѓу САД и Кина.

Најголеми ризици за светската економија во 2019 година

Бриф - 10.12.2018

Најголеми опасности за светската економија во 2019 година се сметаат трговските војни, Брегзит и состојбата со цените на нафтата. Во врска со светските трговски војни, експертите посебно се осврнуваат на односите меѓу САД и Кина.