TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Музиката компонирана во Аушвиц ќе биде претставена сeдмицава

Нетпрес - 27.11.2023

Музиката којашто ја компонирале затворениците во германскиот нацистички логор Аушвиц за време на холокаустот конечно ќе ја види светлината на денот оваа седмица. Ќе бидат претставени четири од повеќе од 200 дела откриени од диригентот и композитор ...

Музиката компонирана во Аушвиц ќе биде претставена сeдмицава

365 - 27.11.2023

Музиката којашто ја компонирале затворениците во германскиот нацистички логор Аушвиц за време на холокаустот конечно ќе ја види светлината на денот оваа седмица. Ќе бидат претставени четири од повеќе од 200 дела откриени од диригентот и композитор ...