TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Verizon и Nokia ќе постават приватна 5G мрежа на пристаништето во Саутемптон

Локално - 12.04.2021

Verizon соработува со Nokia и Здружените британски пристаништа (ABP) на поставување приватна 5G платформа на пристаништето во Саутемптон, за да му обезбеди на центарот безбедна приватна мрежна врска со мало доцнење.

Verizon и Nokia ќе постават приватна 5G мрежа на пристаништето во Саутемптон

Опсервер - 12.04.2021

Verizon соработува со Nokia и Здружените британски пристаништа (ABP) на поставување приватна 5G платформа на пристаништето во Саутемптон, за да му обезбеди на центарот безбедна приватна мрежна врска со мало доцнење.

Verizon и Nokia ќе постават приватна 5G мрежа на пристаништето во Саутемптон

Фактор - 12.04.2021

Verizon соработува со Nokia и Здружените британски пристаништа (ABP) на поставување приватна 5G платформа на пристаништето во Саутемптон, за да му обезбеди на центарот безбедна приватна мрежна врска со мало доцнење.

Verizon и Nokia ќе постават приватна 5G мрежа на пристаништето во Саутемптон

Бизнис Вести - 12.04.2021

Verizon соработува со Nokia и Здружените британски пристаништа (ABP) на поставување приватна 5G платформа на пристаништето во Саутемптон, за да му обезбеди на центарот безбедна приватна мрежна врска со мало доцнење.