TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отворена спорстко- креативна работилница во денвниот центар „Порака“

МРТ - 22.10.2015

Новата просторија во рамките на дневниот центар во Капиштец е целосно реконструирана и уредена во работилница за креативни и спортски активности... Средствата собрани од добротворниот меѓународен базар денеска беа подарени во дневниот центар ...

Отворена спортско- креативна работилница во дневниот центар за лица со посебни потреби во Капиштец (ФОТО)

Скопје инфо - 22.10.2015

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, амбасадорот на Италија во Република Македонија, Н.Е. Ернесто Масимо Белели и претседателката на невладината организација „Добредојде“ – Macedonia welcome centar, Емилија Миладинова Аврамчева, денеска ...

Спортско-креативно катче во Дневен центар за лица со посебни потреби

+инфо - 22.10.2015

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, амбасадорот на Италија во Република Македонија, Ернесто Масимо Белели и претседателката на невладината организација „Добредојде“ – Macedonia welcome centar, Емилија Миладинова - Аврамчева, денескаво ...

Спортска порака за „Порака“ од Капиштец

Вечер Прес - 22.10.2015

Во Дневниот центар за лица со интелектуална попреченост над 18 години „Порака", во населбата Капиштец, денеска беше отворена реновирана работилница за спортски и креативни активности. - Градот Скопје се грижи за лицата со посебни потреби и секоја ...

Отворена спортско-креативната работилница во дневниот центар за лица со посебни потреби

МКД - 22.10.2015

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, амбасадорот на Италија во Македонија,Ернесто Масимо Белели и претседателката на невладината организација „Добредојде" - Маседониа Велкам Центар-ДМВЦ („Dobredojde" Macedonia Welcome Center - DMWC) ...

Отворена спортско креативна работилница во дневниот центар за лица со посебни потреби во Капиштец

Пулс24 - 22.10.2015

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, амбасадорот на Италија во Република Македонија, Н.Е. Ернесто Масимо Белели и претседателката на невладината организација „Добредојде“ – Macedonia welcome centar, Емилија Миладинова Аврамчева, денеска ...

Спортско-креативна работилница во Центарот за лица со интелектуална попреченост во Капиштец

Сител - 22.10.2015

Во Дневниот центар за лица со интелектуална попреченост над 18 години „Порака“, во населбата Капиштец, денеска беше отворена реновирана работилница за спортски и креативни активности. - Градот Скопје се грижи за лицата со посебни потреби и секоја ...

Отворена спортско-креативна работилница во Дневниот центар за лица со посебни потреби во Капиштец

Курир - 22.10.2015

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, амбасадорот на Италија во Република Македонија, Ернесто Масимо Белели и претседателката на невладината организација „Добредојде“ – Macedonia welcome centar, Емилија Миладинова Аврамчева, денеска во ...