TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Граѓаните на Кичево конечно дишат почист воздух...

Н.Македонија - 13.01.2018

Граѓаните на Кичево конечно дишат почист воздух По подолг период граѓаните на Кичево можат слободно да дишат, без притоа да стравуваат дека воздухот е загаден. Ветерот и последните врнежи од дожд, ја расчистија атмосверата во градот и до кога ќе ...

Тетово се гуши,властите сеуште без мерки и решенија за аерозагадувањето

Алфа - 13.01.2018

Тетовци секојдневно се трујат од загадениот воздух, а локалните власти и натаму се без конкретни мерки и решенија за намалување на аерозагадувањето. Тетовци секојдневно се трујат од загадениот воздух, а локалните власти и натаму се без конкретни ...

Сѐ уште во потрага по конкретни решенија за спас од загадувањето...

Н.Македонија - 12.01.2018

Сѐ уште во потрага по конкретни решенија за спас од загадувањето И вчера продолжи сагата наречена загаден воздух во главниот град на државава. Кон неа сериозно се приближуваат по вредностите на загаденоста и другите градови за што јавуваат и нашите ...