TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Порше“ постигна нов рекорд на испораки

Канал5 - 11.01.2019

Силна година за штутгартскиот производител на спортски автомобили, „Porsche AG“ во 2018 година испорачал 256.255 возила низ целиот свет, што е повеќе од кога било досега. Ова претставува раст од четири проценти во споредба со постојните рекордни ...

Porsche постигна нов рекорд на испораки

Фактор - 11.01.2019

Силна година за штутгартскиот производител на спортски автомобили, Porsche AG испорача 256.255 возила во светот во 2018 година повеќе од кога било досега. Ова претставува раст од четири проценти во споредба со постојните рекордни бројки од ...

Porsche постигна нов рекорд на испораки

Денар - 11.01.2019

Силна година за штутгартскиот производител на спортски автомобили, Porsche AG испорача 256.255 возила во светот во 2018 година повеќе од кога било досега. Ова претставува раст од четири проценти во споредба со постојните рекордни бројки од ...

Porsche постигна нов рекорд на испораки

Иновативност - 11.01.2019

Силна година за штутгартскиот производител на спортски автомобили, Porsche AG испорача 256.255 возила во светот во 2018 година повеќе од кога било досега. Ова претставува раст од четири проценти во споредба со постојните рекордни бројки од ...

Porsche постигна нов рекорд на испораки

А1 On - 11.01.2019

Силна година за штутгартскиот производител на спортски автомобили, Porsche AG испорача 256.255 возила во светот во 2018 година повеќе од кога било досега. Ова претставува раст од четири проценти во споредба со постојните рекордни бројки од ...

„Порше“ постигна нов рекорд на испораки

Макфакс - 11.01.2019

Силна година за штутгартскиот производител на спортски автомобили „Порше“ AG испорача 256 .255 возила во светот во 2018 година повеќе од кога било досега. Ова претставува раст од четири проценти во споредба со постојните рекордни бројки од ...

Porsche постигна нов рекорд на испораки

USB - 11.01.2019

Силна година за штутгартскиот производител на спортски автомобили, Porsche AG испорача 256.255 возила во светот во 2018 година повеќе од кога било досега. Ова претставува раст од четири проценти во споредба со постојните рекордни бројки од ...

Porsche постигна нов рекорд на испораки

Бизнис Вести - 11.01.2019

Силна година за штутгартскиот производител на спортски автомобили, Porsche AG испорача 256.255 возила во светот во 2018 година повеќе од кога било досега. Ова претставува раст од четири проценти во споредба со постојните рекордни бројки од ...

Porsche постигна нов рекорд на испораки

Екран - 11.01.2019

Силна година за штутгартскиот производител на спортски автомобили, Porsche AG испорача 256.255 возила во светот во 2018 година повеќе од кога било досега. Ова претставува раст од четири проценти во споредба со постојните рекордни бројки од ...

Порше постигна нов рекорд на испораки

МКД - 12.01.2019

Силна година за штутгартскиот производител на спортски автомобили, Порше АГ испорача 256.255 возила во светот во 2018 година повеќе од кога било досега. Ова претставува раст од четири проценти во споредба со постојните рекордни бројки од претходната ...