TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Средба на министерот Никола Димитров со новоименуваниот амбасадор на Хеленската Република во Скопје, Димитрис Јанакакис

Канал5 - 20.09.2019

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров денес го прими новоименуваниот амбасадор на Хеленската Република, Димитрис Јанакакис. Тој му ги предаде копиите на акредитивните писма за негово именување за амбасадор на Хеленската Република во ...

Средбана на Димитров со новоименуваниот ополномоштен амбасадор на Хеленската Република Јанакакис

24Инфо - 20.09.2019

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров денес го прими новоименуваниот амбасадор на Хеленската Република, Димитрис Јанакакис, кој му ги предаде копиите на акредитивните писма за негово именување за амбасадор на Хеленската Република во ...

Димитров: Имаме историска шанса да станеме природни сојузници со Грција

Press24 - 20.09.2019

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров денес го прими новоименуваниот амбасадор на Хеленската Република, Димитрис Јанакакис, кој му ги предаде копиите на акредитивните писма за негово именување за амбасадор на Хеленската Република во ...

Димитров: Имаме историска шанса да станеме природни сојузници со Грција

Вечер Прес - 20.09.2019

Имаме историска шанса со мудра политика базирана на разбирање на соседот, да станеме природни сојузници, му рекол денеска министерот за надворешни работи, Никола Димитров на новоименуваниот амбасадор на Хеленската Република во земјава, Димитрис ...

Димитров: Имаме историска шанса со мудра политика да станеме природни сојузници со Грција

Слободен Печат - 20.09.2019

Димитров изрази и увереност во натамошно продлабочување, збогатување и интензивирање на односите меѓу двете земји. Имаме историска шанса со мудра политика базирана на разбирање на соседот, да станеме природни сојузници, му рече денеска министерот за ...

Средба на Димитров со Јанакакис, новоименуван ополномоштен амбасадор на Хеленската Република

iPortal - 20.09.2019

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров денес го прими новоименуваниот амбасадор на Хеленската Република, Димитрис Јанакакис, кој му ги предаде копиите на акредитивните писма за негово именување за амбасадор на Хеленската Република во ...

Димитров: Имаме историска шанса да станеме природни сојузници со Грција

Локално - 20.09.2019

Имаме историска шанса со мудра политика базирана на разбирање на соседот, да станеме природни сојузници, му рече денеска министерот за надворешни работи, Никола Димитров на новоименуваниот амбасадор на Хеленската Република во земјава, Димитрис ...

Димитров: Имаме историска шанса да станеме природни сојузници со Грција

Независен - 20.09.2019

Имаме историска шанса со мудра политика базирана на разбирање на соседот, да станеме природни сојузници, му рече денеска министерот за надворешни работи, Никола Димитров на новоименуваниот амбасадор на Хеленската Република во земјава, Димитрис ...

Димитров: Имаме историска шанса да станеме природни сојузници со Грција

+инфо - 20.09.2019

Имаме историска шанса со мудра политика базирана на разбирање на соседот, да станеме природни сојузници, му рече денеска министерот за надворешни работи, Никола Димитров на новоименуваниот амбасадор на Хеленската Република во земјава, Димитрис ...

Димитров: Имаме историска шанса да станеме природни сојузници со Грција

Опсервер - 20.09.2019

Имаме историска шанса со мудра политика базирана на разбирање на соседот, да станеме природни сојузници, му рече денеска министерот за надворешни работи, Никола Димитров на новоименуваниот амбасадор на Хеленската Република во земјава, Димитрис ...

Димитров до новиот грчки амбасадор: Со мудра политика, ќе станеме природни сојузници

360 степени - 20.09.2019

Имаме историска шанса со мудра политика базирана на разбирање на соседот, да станеме природни сојузници, му рече денеска министерот за надворешни работи, Никола Димитров на новоименуваниот грчки амбасадор, Димитрис Јанакакис.

Средба на Димитров со новиот грчки амбасадор во Скопје, Димитрис Јанакакис

Мета - 20.09.2019

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров денес го прими новоименуваниот амбасадор на Грција, Димитрис Јанакакис, кој му ги предаде копиите на акредитивните писма за негово именување за грчки амбасадор во државата.

Димитров: Имаме историска шанса да станеме природни сојузници со Грција

MTM - 20.09.2019

Имаме историска шанса со мудра политика базирана на разбирање на соседот, да станеме природни сојузници, му рече денеска министерот за надворешни работи, Никола Димитров на новоименуваниот амбасадор на Хеленската Република во земјава, Димитрис ...

Димитров: Историска шанса да станеме природни сојузници со Грција

1tv - 20.09.2019

Имаме историска шанса со мудра политика базирана на разбирање на соседот, да станеме природни сојузници, му рече денеска министерот за надворешни работи, Никола Димитров на новоименуваниот амбасадор на Хеленската Република во земјава, Димитрис ...

Димитров: Имаме историска шанса да станеме природни сојузници со Грција

Либертас - 20.09.2019

Имаме историска шанса со мудра политика базирана на разбирање на соседот, да станеме природни сојузници, му рече денеска министерот за надворешни работи, Никола Димитров на новоименуваниот амбасадор на Хеленската Република во земјава, Димитрис ...

Димитров: Имаме историска шанса да станеме природни сојузници со Грција

MakPress - 20.09.2019

Имаме историска шанса со мудра политика базирана на разбирање на соседот, да станеме природни сојузници, му рече денеска министерот за надворешни работи, Никола Димитров на новоименуваниот амбасадор на Хеленската Република во земјава, Димитрис ...

Димитров: Имаме историска шанса да станеме природни сојузници со Грција

CivilMedia - 20.09.2019

Имаме историска шанса со мудра политика базирана на разбирање на соседот, да станеме природни сојузници, му рече денеска министерот за надворешни работи, Никола Димитров на новоименуваниот амбасадор на Хеленската Република во земјава, Димитрис ...

Димитров: Имаме историска шанса да станеме природни сојузници со Грција

24 Вести - 20.09.2019

И маме историска шанса со мудра политика базирана на разбирање на соседот, да станеме природни сојузници, му рече денеска министерот за надворешни работи, никола Димитров на новоименуваниот амбасадор на хеленската република во земјава, Димитрис ...