TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО: Груевски преокупиран со пратенички прашања, заборави на отворениот шлиц

Либертас - 19.09.2013

Телевизијата Алсат-М на својот вебсајт објави фотографија од влегувањето на премиерот Никола Груевски во собраниската сала на денешните пратенички прашања на која е фатен со отворен ...

ФОТО: Груевски преокупиран со пратенички прашања, заборави на отворениот шлиц

Sky - 19.09.2013

Телевизијата Алсат-М на својот вебсајт објави фотографија од влегувањето на премиерот Никола Груевски во собраниската сала на денешните пратенички прашања на која е фатен со отворен ...

ФОТО: Груевски во Собрание со отворен шлиц

МК News - 19.09.2013

Телевизијата Алсат-М на својот вебсајт објави фотографија од влегувањето на премиерот Никола Груевски во собраниската сала на денешните пратенички прашања на која е фатен со отворен ...

ФОТО: Груевски со отворен патент на пратенички прашања

А1 On - 19.09.2013

Телевизијата Алсат-М на својот вебсајт објави фотографија од влегувањето на премиерот Никола Груевски во собраниската сала на денешните пратенички прашања на која е фатен со отворен ...

(ФОТО) Груевски во собрание со откопчан патент

Локално - 19.09.2013

Телевизијата Алсат-М на својот вебсајт објави фотографија од влегувањето на премиерот Никола Груевски во собраниската сала на денешните пратенички прашања на која е фатен со отворен ...

ФОТО На Груевски му се откопча шлицот

+инфо - 19.09.2013

Телевизијата Алсат-М на својот вебсајт објави фотографија од влегувањето на премиерот Никола Груевски во собраниската сала на денешните пратенички прашања, на која е фатен со отворен ...