TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Боинг”: Кинескиот пазар ќе има потреба од 8.700 нови авиони до 2040 година

Бизнис Вести - 23.09.2021

Се очекува во следните 20 години комерцијалната и трговската флота на Кина двојно да се зголеми и со тоа побарувачката да достигне 20 отсто од светските нарачки за нови авиони. Американската компанија „Боинг” предвидува дека до 2040 година, на ...

„Боинг”: Кинескиот пазар ќе има потреба од 8.700 нови авиони до 2040 година

24Инфо - 23.09.2021

Се очекува во следните 20 години комерцијалната и трговската флота на Кина двојно да се зголеми и со тоа побарувачката да достигне 20 отсто од светските нарачки за нови авиони. Американската компанија „Боинг” предвидува дека до 2040 година, на ...

На кинеските авиокомпании ќе им бидат потребни 8.700 нови авиони

Независен - 23.09.2021

Се очекува во следните 20 години комерцијалната и трговската флота на Кина двојно да се зголеми и со тоа побарувачката да достигне 20 отсто од светските нарачки за нови авиони. Американската компанија „Боинг“ предвидува дека до 2040 година, на ...

„Боинг”: Кинескиот пазар ќе има потреба од 8.700 нови авиони до 2040 година

Иновативност - 23.09.2021

Се очекува во следните 20 години комерцијалната и трговската флота на Кина двојно да се зголеми и со тоа побарувачката да достигне 20 отсто од светските нарачки за нови авиони. Американската компанија „Боинг“ предвидува дека до 2040 година, на ...

„Боинг”: Кинескиот пазар ќе има потреба од 8.700 нови авиони до 2040 година

Опсервер - 23.09.2021

– Се очекува во следните 20 години комерцијалната и трговската флота на Кина двојно да се зголеми и со тоа побарувачката да достигне 20 отсто од светските нарачки за нови авиони. Американската компанија „Боинг“ предвидува дека до 2040 година, на ...

На кинеските авиокомпании ќе им требаат 8.700 нови авиони

Вечер Прес - 23.09.2021

Се очекува во следните 20 години комерцијалната и трговската флота на Кина двојно да се зголеми и со тоа побарувачката да достигне 20 отсто од светските нарачки за нови авиони. Американската компанија „Боинг“ предвидува дека до 2040 година, на ...

„Боинг”: Кинескиот пазар ќе има потреба од 8.700 нови авиони до 2040 година

MakPress - 23.09.2021

Се очекува во следните 20 години комерцијалната и трговската флота на Кина двојно да се зголеми и со тоа побарувачката да достигне 20 отсто од светските нарачки за нови авиони. Американската компанија „Боинг“ предвидува дека до 2040 година, на ...

„Боинг”: Кинескиот пазар ќе има потреба од 8.700 нови авиони до 2040 година

Нова ТВ - 23.09.2021

Комерцијалната и трговската флота на Кина се очекува двојно да се зголеми во наредните 20 години. Американската компанија „Боинг“ предвидува дека на кинеските авиокомпании до 2040 година ќе им бидат потребни 8.700 нови авиони за да ја задоволат ...