TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се отвори „Копче“ – местото кое ги поврзува хуманоста, достоинството, трудот и екологијата

Среќа.mk - 16.05.2018

Денес се отвори „ Копче “, новата приказна во градот и местото каде што отсега ќе може да придонесе во создавањето на хумано и солидарно општество. „ Копче “ означува колективна свест, искрени намери и заедничка цел.

„Копче“, нова продавница за стара облека

Локално - 16.05.2018

Нова продавница за стара облека „Копче“, каде што граѓаните ќе можат за многу ниски цени да си купат парчиња облека или обувки ќе почне да работи во Скопје. Продавницата е лоцирана во зградата на Црвен крст на Република Македонија, на булеварот ...

Се отвори „Копче“ – местото кое ги поврзува хуманоста, достоинството, трудот и екологијата

Слободен Печат - 17.05.2018

Се отвори „Копче“, новата приказна во градот и местото каде што отсега ќе може да придонесе во создавањето на хумано и солидарно општество. „Копче“ означува колективна свест, искрени намери и заедничка цел.

(Фото) „Копче“, нова продавница за стара облека во Скопје

еМагазин - 16.05.2018

Нова продавница за стара облека „Копче“, каде што граѓаните ќе можат за многу ниски цени да си купат парчиња облека или обувки ќе почне да работи од денеска во Скопје. Продавницата е лоцирана во зградата на Црвен крст на Република Македонија, на ...

Се отвори „Копче“ – местото кое ги поврзува хуманоста, достоинството, трудот и екологијата

А1 On - 17.05.2018

Се отвори „Копче“, новата приказна во градот и местото каде што отсега ќе може да придонесе во создавањето на хумано и солидарно општество. „Копче“ означува колективна свест, искрени намери и заедничка цел.

„Копче“, нова продавница за стара облека

А1 On - 16.05.2018

Нова продавница за стара облека „Копче“, каде што граѓаните ќе можат за многу ниски цени да си купат парчиња облека или обувки ќе почне да работи во Скопје. Продавницата е лоцирана во зградата на Црвен крст на Република Македонија, на булеварот ...

Во „Копче“ донирајте облека

+инфо - 17.05.2018

Се отвори „Копче“, новата приказна во градот и местото каде што отсега ќе може да придонесе во создавањето на хумано и солидарно општество. „Копче“ означува колективна свест, искрени намери и заедничка цел.

Донирај парче облека и приклучи се на проектот „Копче“

Макфакс - 16.05.2018

Скопје ќе се „збогати“ со една среќна приказна наречена „Копче“. „Копче“ е проект кој означува колективна свест, искрени намери и заедничка цел, а тоа е бесценето и вреди повеќе од сите материјални работи на светот.

Нова продавница за стара облека „Копче“

Скопје инфо - 16.05.2018

Нова продавница за стара облека „Копче“, каде што граѓаните ќе можат за многу ниски цени да си купат парчиња облека или обувки ќе почне да работи во Скопје. Продавницата е лоцирана во зградата на Црвен крст на Република Македонија, на булеварот ...

Донирај парче облека и приклучи се на проектот „Копче“

Денар - 16.05.2018

Скопје ќе се „збогати“ со една среќна приказна наречена „Копче“. „Копче“ е проект кој означува колективна свест, искрени намери и заедничка цел, а тоа е бесценето и вреди повеќе од сите материјални работи на светот.

Донирај парче облека и приклучи се на проектот „Копче“

Точка - 16.05.2018

Скопје ќе се „збогати“ со една среќна приказна наречена „Копче“. „Копче“ е проект кој означува колективна свест, искрени намери и заедничка цел, а тоа е бесценето и вреди повеќе од сите материјални работи на светот.

Нова продавница за стара облека „Копче“ во Скопје

Скопје24 - 16.05.2018

Нова продавница за стара облека „Копче“, каде што граѓаните ќе можат за многу ниски цени да си купат парчиња облека или обувки ќе почне да работи во Скопје. Продавницата е лоцирана во зградата на Црвен крст на Република Македонија, на булеварот ...