TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поплава во МРТВ – вработените вознемирени

Скопје1 - 11.01.2019

Утрово во зградата на Македонска радио телевизија поради поплава настана голема вознемиреност и паника кај вработените, објави magazin.mk. Во зградата работи само еден лифт и настанати се турканици поради тоа што во зградата се сместени повеќе ...

Зградата на МТВ поплавена, се стравува дека може да избие пожар

Република - 11.01.2019

Утринава во зградата на Македонска радио телевизија поради поплава се настана вознемиреност и паника кај вработените. Тече вода низ зградата од замрзнати и пукнати цевки од горните катови по скалите.

(ВИДЕО) Вода од пукнати цевки тече низ МРТ

Фактор - 11.01.2019

Граѓани кои беа тргнати да ги завршат своите обврски со документи и вработени денес претпладне беа затечени од вирови и млазови вода предизвикани од пукнати цевки од горните катови од зградата на МРТ.

Настаната е турканица: Зградата на МТВ поплавена, се стравува дека може да избие пожар

Скопје24 - 11.01.2019

Утринава во зградата на Македонска радио телевизија поради поплава се настана вознемиреност и паника кај вработените. Тече вода низ зградата од замрзнати и пукнати цевки од горните катови по скалите.

Зградата на МТВ поплавена, се стравува дека може да избие пожар (видео)

Скопје инфо - 11.01.2019

Утринава во зградата на Македонска радио телевизија поради поплава се настана вознемиреност и паника кај вработените. Тече вода низ зградата од замрзнати и пукнати цевки од горните катови по скалите.

Поплава во зградата на МТВ, се стравува да не избие пожар

Пулс24 - 11.01.2019

Утринава во зградата на Македонска радио телевизија се случи поплава. Вода тече низ зградата од замрзнати и пукнати цевки од горните катови по скалите, што предизвика вознемиреност и паника кај вработените.