TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ двапати ги зголеми платите на своите министри

360 степени - 22.01.2021

Од ВМРО-ДПМНЕ немаат лице да зборуваат за народните пари сѐ додека во „белиот дворец“ гледаат во раскошот и позлатените уметнички слики за кои им тропнаа и извршители на врата, возвратија од СДСМ на критиките што ги упати опозицијата откако Владата ...

СДСМ: Кога беа на власт, ВМРО-ДПМНЕ двапати ги покачи платите на нивните министри

Локално - 22.01.2021

Сокриени внатре во луксузната бела палата, синоним за расипичкото трошење на парите, ВМРО ДПМНЕ е надвор од реалноста и далеку од интересите на граѓаните. ВМРО ДПМНЕ нема лице да зборува за народните пари, се додека во белиот дворец гледаат во ...

Костадинов: Вмро дпмне за каква сериозна партија зборуваме?

24Инфо - 21.01.2021

ВМРО ДПМНЕ- Никакви вонредни мерки,короната не е опасна, тоа е обичен вирус кој брзо ќе помине. СДСМ- Светска пандемија е и мора да се носат мерки за заштита на здравјето на граѓаните! ВМРО ДПМНЕ-Короната се шири оваа влада не превзема ништо.

Костадинов за ВМРО-ДПМНЕ: За каква сериозна партија зборуваме?

iPortal - 21.01.2021

ВМРО ДПМНЕ- Никакви вонредни мерки,короната не е опасна, тоа е обичен вирус кој брзо ќе помине. СДСМ- Светска пандемија е и мора да се носат мерки за заштита на здравјето на граѓаните! ВМРО ДПМНЕ-Короната се шири оваа влада не превзема ништо.

СДСМ: Колку ВМРО ДПМНЕ не се грижат за парите на граѓаните, покажува луксузна бела палата и дури два пати покачените ...

24Инфо - 22.01.2021

Реакција на соопштение на ВМРО-ДПМНЕ „Сокриени внатре во луксузната бела палата, синоним за расипичкото трошење на парите, ВМРО ДПМНЕ е надвор од реалноста и далеку од интересите на граѓаните.

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ не се грижи за парите на граѓаните

MakPress - 22.01.2021

Сокриени внатре во луксузната бела палата, синоним за расипичкото трошење на парите, ВМРО ДПМНЕ е надвор од реалноста и далеку од интересите на граѓаните. ВМРО ДПМНЕ нема лице да зборува за народните пари, се додека во белиот дворец гледаат во ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ не се грижи за парите на граѓаните

Опсервер - 22.01.2021

Сокриени внатре во луксузната бела палата, синоним за расипичкото трошење на парите, ВМРО ДПМНЕ е надвор од реалноста и далеку од интересите на граѓаните. ВМРО ДПМНЕ нема лице да зборува за народните пари, се додека во белиот дворец гледаат во ...

ВМРО-ДПМНЕ од белиот дворец нема лице да зборува за народните пари, два пати покачуваа плати за нивните министри кога ...

Frontline - 22.01.2021

Сокриени внатре во луксузната бела палата, синоним за расипичкото трошење на парите, ВМРО ДПМНЕ е надвор од реалноста и далеку од интересите на граѓаните. ВМРО ДПМНЕ нема лице да зборува за народните пари, се додека во белиот дворец гледаат во ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ не се грижи за парите на граѓаните

Либертас - 22.01.2021

Сокриени внатре во луксузната бела палата, синоним за расипичкото трошење на парите, ВМРО ДПМНЕ е надвор од реалноста и далеку од интересите на граѓаните. Партија со блокирана сметка, со обвинети поранешни функционери за криминал, која блокира се ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ не се грижи за парите на граѓаните

Граѓански збор - 22.01.2021

„Сокриени внатре во луксузната бела палата, синоним за расипичкото трошење на парите, ВМРО ДПМНЕ е надвор од реалноста и далеку од интересите на граѓаните. ВМРО ДПМНЕ нема лице да зборува за народните пари, се додека во белиот дворец гледаат во ...