TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Полскиот премиер Моравjецки: Европската Унија нѝ впери пиштол в глава

Нова ТВ - 25.10.2021

Полскиот премиер Матеуш Моравиецки ја обвини Европската Унија (ЕУ) дека им вперила пиштол во главата, барајќи од неговата земја да ги повлече судските реформи по закана за санкции. Полска е во жестока конфронтација со ЕУ поради низата контроверзни ...

Моравиецки: Европската Унија преговара со вперен пиштол во главата на Полска

Денешен - 25.10.2021

Полскиот премиер Матеуш Моравиецки ја обвини ЕУ дека им вперила пиштол во главата, барајќи од неговата земја да ги повлече судските реформи, заканувајќи ѝ се со санкции. Полска е во жестока конфронтација со Европската унија поради низата ...

ЕУ и се заканува на Полска да ги повлече судските реформи

Република - 25.10.2021

Полскиот премиер Матеуш Моравиецки ја обвини ЕУ дека им вперила пиштол во главата, барајќи од неговата земја да ги повлече судските реформи, заканувајќи ѝ се со санкции. Полска е во жестока конфронтација со Европската унија поради низата ...

Моравиецки: ЕУ ни впери пиштол в глава

Опсервер - 25.10.2021

– Полскиот премиер Матеуш Моравиецки ја обвини ЕУ дека им вперила пиштол во главата, барајќи од неговата земја да ги повлече судските реформи, заканувајќи ѝ се со санкции. Полска е во жестока конфронтација со Европската унија поради низата ...