TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

YouTube платиле над 3 милијарди долари за авторски права во 2018 година

Стандард - 08.11.2018

Интернетот ни овозможува да се поврземе со луѓе од целиот свет со само неколку кликања, но исто така и да комуницираме и да споделуваме атрактивни содржини како никогаш досега. Огромната количина на информации до кои имаме пристап дсекој ден во ...

Луѓето сè повеќе го користат YouTube за да научат нови работи

Кајгана - 08.11.2018

Ново истражување покажува дека луѓето сè повеќе го користат YouTube за да научат како да прават нови работи. Според резултатите од истражувањето на Pew Research Center половина од корисниците на YouTube ја користат оваа платформа за да научат да ...

Луѓето се повеќе го користат YouTube за да научат да прават нови работи

USB - 09.11.2018

Според резултатите од истражувањето на Pew Research Center, половина од корисниците на YouTube ја користат оваа платформа за да научат да прават нови работи . За потребите на студијата биле испитани 4.594 Американци, 51 одсто од нив рекле дека го ...