TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Michelin и Bamford London ќе изработат 133 часовници со лимитирана едиција

Телефони.мк - 29.06.2022

Michelin во партнерство со Bamford London ќе произведе 133 специјални часовници од рециклирана гума. Целта на француската компанија е да го рециклиура отпадот и да направи лимитиран број на часовници, со алки од Pilot Sport гуми.

Michelin од стари гуми прави алки за специјални часовници

Иновативност - 28.06.2022

Компаниите Michelin и Bamford London заеднички ќе произведат 133 примероци од специјалниот часовник кој ќе содржи рециклирана гума. Michelin можеби е и најголемо име кога станува збор за развој на гуми, а станува збор за доставувачи на некои од ...

Michelin од стари гуми прави каивчиња за специјален часовник

Кајгана - 27.06.2022

Компаниите Michelin и Bamford London заеднички ќе произведат 133 примероци од специјален часовник, кој ќе содржи рециклирани гуми. Michelin е можеби најголемото име кога станува збор за развојот на гумите, тој е снабдувач на некои од најдобрите и ...