TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За овај преубав пар на матура со денови зборува целиот регион: Ангела и Дамјан испратија важна порака (ФОТО)

Курир - 19.05.2019

Ангела Богојевиќ (18) и Дамјан Томиќ (19) деновиве се главна тема за јавноста ширум регионот, откако на социјалните мрежи ги објавија нивните фотографии од матура. Сите беа воодушевени затоа што овие двајца млади покажаа дека меѓу нас нема никакви ...

За овај преубав пар на матура со денови зборува целиот регион: Ангела и Дамјан испратија важна порака

Пулс24 - 19.05.2019

Ангела Богојевиќ (18) и Дамјан Томиќ (19) деновиве се главна тема за јавноста ширум регионот, откако на социјалните мрежи ги објавија нивните фотографии од матура. Сите беа воодушевени затоа што овие двајца млади покажаа дека меѓу нас нема никакви ...

За овај преубав пар на матура со денови зборува целиот регион: Ангела и Дамјан испратија важна порака (ФОТО)

Скопје24 - 19.05.2019

Ангела Богојевиќ (18) и Дамјан Томиќ (19) деновиве се главна тема за јавноста ширум регионот, откако на социјалните мрежи ги објавија нивните фотографии од матура. Сите беа воодушевени затоа што овие двајца млади покажаа дека меѓу нас нема никакви ...