TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Германската компанија „Рајнметал“ доби нарачка од 8,5 милијарди евра за оружје

Независен - 21.06.2024

доби рамковен договор од Бундесверот, што вклучува испорака на артилериска муниција од 155 милиметри со бруто вредност 8,5 милијарди евра. Постојниот рамковен договор е значително проширен, а наредбата првенствено е наменета за зголемување на ...

Најголемиот германски производител на оружје доби нарачка вредна 8,5 милијарди евра

Локално - 21.06.2024

Германската компанија Рајнметал доби рамковен договор од Бундесверот, кој вклучува испорака на артилериска муниција од 155 милиметри со бруто вредност до 8,5 милијарди евра. Постојниот рамковен договор е значително проширен, а нарачката првенствено ...

Најголема нарачка доби германската компанија Рајнметал

Либертас - 21.06.2024

Германската компанија Рајнметал доби рамковен договор од Бундесверот, што вклучува испорака на артилериска муниција од 155 милиметри со бруто вредност 8,5 милијарди евра. Постојниот рамковен договор е значително проширен, а наредбата првенствено е ...

Германската компанија Рајнметал доби рекордна нарачка

Слободен Печат - 21.06.2024

Германската компанија Рајнметал доби рамковен договор од Бундесверот, што вклучува испорака на артилериска муниција од 155 милиметри со бруто вредност 8,5 милијарди евра. Постојниот рамковен договор е значително проширен, а наредбата првенствено е ...

Најголема нарачка доби германската компанија Рајнметал

24Инфо - 21.06.2024

Германската компанија Рајнметал доби рамковен договор од Бундесверот, што вклучува испорака на артилериска муниција од 155 милиметри со бруто вредност 8,5 милијарди евра. Постојниот рамковен договор е значително проширен, а наредбата првенствено е ...

Најголема нарачка доби германската компанија Рајнметал

Во Центар - 21.06.2024

Германската компанија Рајнметал доби рамковен договор од Бундесверот, што вклучува испорака на артилериска муниција од 155 милиметри со бруто вредност 8,5 милијарди евра. Постојниот рамковен договор е значително проширен, а наредбата првенствено е ...

Ќе прави муниција и оружје за Украина: Германската воена компанија „Рајнметал“ доби најголема нарачка досега

Република - 21.06.2024

Германската компанија „Рајнметал“ доби рамковен договор од Бундесверот, што вклучува испорака на артилериска муниција од 155 милиметри со бруто вредност 8,5 милијарди евра. Постојниот рамковен договор е значително проширен, а наредбата првенствено е ...

Најголема нарачка доби германската компанија Рајнметал

Канал5 - 21.06.2024

Германската компанија Рајнметал доби рамковен договор од Бундесверот, што вклучува испорака на артилериска муниција од 155 милиметри со бруто вредност 8,5 милијарди евра. Постојниот рамковен договор е значително проширен, а наредбата првенствено е ...

Најголема нарачка доби германската компанија Рајнметал

Пулс24 - 21.06.2024

Германската компанија Рајнметал доби рамковен договор од Бундесверот, што вклучува испорака на артилериска муниција од 155 милиметри со бруто вредност 8,5 милијарди евра.Постојниот рамковен договор е значително проширен, а наредбата првенствено е ...