TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Русите го претставија оружјето на иднината- Американците во паника се надеваат дека такво нешто не постои (видео)

Press24 - 12.07.2018

Американците тврдат дека Русите блефираат кога зборуваат за воведување на тешки беспилотни летала "Охотник" во својата војска. Од друга страна русите се убедени дека во 2010 ќе биде готов првиот примерок.

Американски експерти: Рускиот ударен дрон од 6 генерација „Охотник“ е најобична фикција

Руска реч - 12.07.2018

Американците тврдат дека Русите блефираат кога зборуваат за скорешно воведување на тешкото беспилотно летало „Охотник“ во вооружувањето на својата армија. Од друга страна, највисоките претставници на рускиот воено-индустриски комплекса се уверени ...