TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Исчезна 16-годишно девојче

Centar - 15.03.2019

На 14.03.2019 година во ПС Гази Баба од Установата за згрижување на деца и младинци без родители СОС Детско Село пријавено е дека од установата самоволно се оддалечила нивната штитеничката М.С.

Исчезна 16-годишна штитеничка на СОС Детското село

Press24 - 15.03.2019

Шеснаесетгодишна штитеничка од СОС Детското село во Скопје е пријавена за исчезната, вчера во полициската станица Гази Баба од страна Установата за згрижување на деца и младинци без родители СОС Детско Село. 16-годишната М.С.

Исчезна 15-годишна штитеничка од групен дом во Козле

еМагазин - 14.03.2019

На 13.03.2019 во 20.30 часот во Полициската станица Карпош, вработен во Групен дом О.Е. „Козле“ пријавил дека од домот самоволно се оддалечила нивна 15 годишна штитеничка М.А., која повеќе пати самоволно го напуштала домот и била враќана од ...

Пронајдено исчезнато девојче од СОС Детско село

Скопје1 - 13.03.2019

На 13.03.2019 е пронајдена и вратена во СОС „Детско село“16-годишна штитеничка на установата, која беше пријавена за исчезната на 12.03.2019 во Полициската станица Гази Баба. Таа во неколку наврати досега смоволно ја напуштала установата и била ...

Исчезна 16-годишна штитеничка на СОС Детското село

iPortal - 15.03.2019

16-годишна штитеничка од СОС Детското село во Скопје е пријавена за исчезната, вчера во полициската станица Гази Баба од страна Установата за згрижување на деца и младинци без родители СОС Детско Село. 16-годишната М.С.

Исчезна 15-годишна штитеничка од групен дом во Козле

Скопје инфо - 14.03.2019

На 13.03.2019 во 20.30 часот во Полициската станица Карпош, вработен во Групен дом О.Е. „Козле“ пријавил дека од домот самоволно се оддалечила нивна 15 годишна штитеничка М.А., која повеќе пати самоволно го напуштала домот и била враќана од ...

Полицијата ја пронајде 16- годишната девојка која беше пријавена за исчезната во Скопје

Press24 - 13.03.2019

Откако во текот на вчерашниот ден беше пријавено дека исчезнала 16- годишна штитеничка од скопска установа, истата денес е пронајдена. Имено 16-годишна штитеничка е пронајдена и вратена во СОС „Детско село“.

Исчезна 15-годишна штитеничка од групен дом во Козле

Република - 14.03.2019

На 13.03.2019 во 20.30 часот во Полициската станица Карпош, вработен во Групен дом О.Е. „Козле“ пријавил дека од домот самоволно се оддалечила нивна 15 годишна штитеничка М.А., која повеќе пати самоволно го напуштала домот и била враќана од ...

Пронајдена штитеничка на домот ,,Детско Село”

24Инфо - 13.03.2019

Во текот на денешниот ден е пронајдена и вратена во СОС „Детско село” 16-годишна штитеничка на установата, која беше пријавена за исчезната на 12.03.2019 во Полициската станица Гази Баба. Таа во неколку наврати досега самоволно ја напуштала ...